Efmorfidis vertrekt definitief naar AZ

0615James_Efmorfidis

James Efmorfidis heeft een eenjarig contract ondertekend bij AZ, met een optie voor nog twee seizoenen, zo meldt de club uit Alkmaar op de officiële clubwebsite. De 19-jarige Efmorfidis komt over van Ajax, waar zijn contract aan het eind van vorig seizoen in onderling overleg werd ontbonden. De creatieve middenvelder speelde onder meer ook in de jeugd van Real Madrid en FC Barcelona en is Grieks jeugdinternational.

“James Efmorfidis is een interessante speler”, reageert AZ Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. “Hij is al langer bekend bij onze scouting. James is een technisch zeer vaardige middenvelder met oog voor de steekpass. Nu deed de ideale mogelijkheid zich voor om hem vast te leggen. Wij bieden James de kans om zich bij Jong AZ te ontwikkelen en de stap te zetten naar zijn debuut in de Eredivisie.”

Bron: AZ.nl

Related posts

25 Comments

  1. BobbyHaarms

    Helaas niet gered bij ons. AZ is een leuke, rustige club om toch te slagen als profvoetballer..succes!

    1. Remco425

      Van de 100 jeugdspelers die vertrokken zijn hebben we er 1 teruggehaald. Maar nu wordt het bij iedere vertrekkende jeugdspeler aangehaald? Ook al is hij al 19 en zit hij nog niet eens in de buurt van het 1e? Wordt eens realistisch man. Moeten we dan ieder jaar 20 jeugdspelers contracteren ofzo? Hebben we binnen een paar jaar meer dan 100 contractspelers. nee dat werkt lekker…

  2. Bastoflex

    Kan mij nog herinneren dat Ajax hoge verwachtingen van hem had toen ze hem binnen haalden. Heeft deze verwachtingen helaas nooit waar kunnen maken. Veel succes bij AZ.

  3. koensiemerink

    ik wens hem succes daar in alkmaar iedergeval beter dan die fucking 010

  4. koensiemerink

    nee ik ben een ajaxcied ik lijkt niet op lee touwers hoe kom je er op

    1. Widi

      Omdat je rare dingen schrijft. Bovendien: een Ajacied kijkt niet naar andere clubs en vertoont geen Calimero gedrag. Het is niet nodig om ivm Efmorfidis over 010 te beginnen. Daar is niemand van onder de indruk, evenmin als van je zinsbouw en spelling.

      1. Litmanen

        ik zie het probleem niet als iemand het over fucking 010 heeft.
        Beetje overdreven reactie.

        1. Widi

          Dan leg ik het je uit. Wij zeggen dat we de beste zijn. Dat zijn we ook. De beste hoeft niet te schoppen naar de anderen. Die zijn al minder. Ook 010.

      2. koensiemerink

        laat ik het zo zegen misschien had ik niks kunnen zegen ofzo dan had ik veel succes ermee dit was bepaald niet slim wat ik zeg dat geef ik toe

  5. koensiemerink

    ik had ook me mond kunnen houden of zo misschien had ik dat moeten doen want ik let nooit op een andere club trouwens misschien kon ik me woorden even niet kwijt dus ik heb spijt

    1. Moob

      Laat je toch niet opnaaien Koen. Jij bepaalt wat je schrijft en hoe je het schrijft.

Comments are closed.