Dijks: ‘Toen Ajax zich meldde, wist ik meteen: ik wil terug’

0626Mitchell_Dijks

Eindelijk zette Mitchell Dijks dan vanmiddag na wekenlang getouwtrek rond zijn persoon zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen bij zijn ‘oude liefde’: Ajax. De 22-jarige Dijks werd ook in verband gebracht met feyenoord en Celtic. “Maar toen Ajax zich meldde, wist ik meteen: ik wil terug”, zegt hij op de officiële website van Ajax. “Tijdens mijn eerste periode bij Ajax was ik nog te jong om alles goed te beseffen. Ik was er niet mee honderd procent bezig en ook niet fit. Dat is nu compleet anders.”

Dijks speelde al zes competitieduels voor Ajax in de Eredivisie, voordat hij eerst verhuurd werd aan sc Heerenveen en vervolgens verkocht aan Willem II. Nu heeft Ajax hem teruggekocht. “Ik sta hier met een heel lekker gevoel. Ik voel me beresterk en heb er echt zin in. Nu kan ik laten zien wat ik kan”, zegt Dijks, die vrijdag alweer mee trainde bij de selectie van Frank de Boer.

Bron: Ajax.nl

Related posts

24 Comments

  1. antonajax

    Ja snap ik helemaal. Hopelijk blijf je dat je hele leven zeggen!(heitinga)

  2. bobin

    Nou maar hopen dat hij boilesen uit de basis houd. Maar dat zal toch echt aan hem zelf liggen

  3. koensiemerink

    welkom terug bij ajax ik hoop dat je wat van maakt doe je best bij ajax

  4. Geroldkohlen

    mooie reactie van dijks nu ook nog urby terug halen, dan weten we zeker dat boilessen niet meer aan spelen zal komen en zal gaan vertrekken!

  5. ryanc

    Heb de indruk dat de aankopen van ajax er egt voor willen gaan en dat ze egt voor de club willen spelen. Succes Dijks!

  6. BobbyHaarms

    Heeft in mijn ogen een ijzersterk seizoen gedraaid bij Willem II (na een matig seizoen Heerenveen). Ik heb vertrouwen in die jongen: iemand met veel inzet, passie, en ook nog eens een Nederlander…succes Mitchell!

Comments are closed.