Ajax gaat niet in op aanbieding Sociedad

0411heracles-ajax_sigthorsson

Kolbeinn Sigthorsson mag zoals bekend vertrekken bij Ajax en kreeg afgelopen week bezoek uit Spanje. Real Sociedad kwam naar Amsterdam met een ruildeal maar daar voelt Marc Overmars weinig voor.

Sigthorsson, die vrijdagavond nog het winnende doelpunt maakte voor IJsland, zou de overstap kunnen maken waarbij Ajax de beschikking krijgt over een speler van Sociedad. Om welke speler het gaat is niet bekend maar Marc Overmars heeft gelijk laten weten dat hij hier geen trek in heeft. Ajax wil cash zien voor Sigthorsson.

Bron: De Telegraaf

 

 

Related posts

22 Comments

    1. FdB=Ajax

      Ja dat proberen ze toch ook. Maar als je er een andere matige speler voor terug krijgt schiet je er niks mee op. Logische actie dus van Marc

      1. 58yearsalways4Ajax

        Tsja maar in ogen van velen hier doet Marc het nooit goed dus schreeuwen ze sowieso, logisch of niet.

  1. marcussboss

    verkoop hem maar gewoon wat je er voor terug krijgt kan nooit slechter zijn !! ik zeg ruilen tegen finnbogason (of hoe je dat ook schrijven mag) 😉

  2. -buitenkantje rechts-

    Ben benieuwd met wie ze wilden ruilen.. Finnbogason was het in ieder geval niet volgens de Telegraaf.. Hij heeft zich na de afgelopen kwalificatiewedstrijd wel weer in de kijker gespeeld. Zal nu misschien wel meer belangstelling komen. Die beelden gaan de hele wereld over.

  3. Indojood

    Gewoon transfervrij laten gaan, de illusie dat je denkt dat je nog geld kunt ontvangen voor hem….

  4. paullus

    Deze speler heeft alleen maar gekost
    Dus gewoon een handdruk geven
    En het beste wensen

  5. AFCARay

    Zijn daar gek geworden in amsterdam?? Gewoon die ruildeal doen stelletje mafkezen, kolbeinn weg en finn naar amsterdam halen!! Of gaan ze alleen maar naar die kansloze euros kijken?? Misschien word je er wel beger van en komen die euros vanzelf wel !!!

  6. quadsboy

    Geef een goed bedrag Marc niet meer dan die waard is dan verkoop je hem makkelijk probeer dat eens juiste prijs

    1. Remco425

      Klopt, maar als je hem niet kwijtraakt ben je nog een jaar salaris kwijt en loopt hij volgemd jaar ook gratis de deur uit. Kost dus meer. Nu zou je er nog een speler voor terug krijgen

  7. AFCA my World

    Wat moet je met een matige speler die je terugkrijgt terwijl er een matige speler vertrekt,ik zou eens in Engeland rondkijken,daar mogen velen spelers transfervrij vertrekken ! Misschien zit daar nog wat goeds tussen,bovendien kan je ook Emanuelson gratis ophalen al is het maar voor een jaar,gewoon doen lijkt mij !

  8. woody79

    ach wat is zn waarde dan. straks blijft ie nog een jaar. dat kost niks zeker. ja ergernis

  9. Remco425

    Zelf met gratis de deur uit zijn we al spekkoper. Scheelt weer salaris. Nu zou je er nog een speler voor terugkrijgen ook!

Comments are closed.