There are no ads, please add some


Boilesen: ‘Er moet een juiste club komen anders ga ik niet weg bij Ajax’

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen heeft een slecht seizoen achter de rug en daar is de speler ook zelf terdege van bewust. Met de aanstaande transfer van Mitchell Dijks lijkt Ajax in te spelen op een naderend vertrek van de Deen die zich moet gaan beraden over zijn toekomst.

‘Het is duidelijk dat ik niet mijn beste seizoen achter de rug heb maar uiteindelijk heb ik wel bijgedragen aan de vier landstitels van Ajax. Mocht de komende tijd een club zich melden dan ga ik daar zeker naar luisteren en het is niet aan mij of die club nou uit de Bundesliga, Premier League of Primera Division komt. Ik sta open voor een nieuw avontuur maar het moet wel de juiste club zijn en ik ga niet zomaar weg bij Ajax’. Boilesen speelt sinds 2010 voor Ajax en droeg zelfs enkele keren de aanvoerdersband. Afgelopen seizoen heeft Frank de Boer meerdere malen kenbaar gemaakt niet tevreden te zijn over wat Boilesen heeft laten zien waardoor het contract van de Deen mogelijk niet zal worden verlengd.

Bron: Jydske Vetstkysten

Gerelateerde posts

59 reacties

  1. De Ajacied

   Ja Nicolaï
   Behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst he !!!
   En ja hij heeft ook goede seizoenen gedraaid bij Ajax dat moeten we ook niet vergeten, alleen afgelopen seizoen was een drama

   1. rickert

    welk seizoen was goed? of hij was geblesseerd of hij speelde als een natte krant… als we nou moeten geloven dat hij zo goed is, omdat een scout er ooit wat in heeft gezien. Genoeg spelers die minder kansen hebben gekregen, weg ermee!

   2. Geroldkohlen

    de wedstrijden waar hij in de afgelopen seizoen goed speelde waren voor korte duur want iedere keer was hij dan tijdens de wedstrijd of meteen daarna geblesseerd.

   3. Remco425

    Goede seizoenen niet, goede wedstrijden wel. Voor zijn blessures, dat is dus alweer een tijdje geleden…

 1. AJAXAMSTERDAMDW

  Elk club is voor jou juist Nicolai, als t maar niet in Amsterdam is

 2. bobin

  ijsselmeervogels doet de laatste jaren ook niet echt denderend misschien kunnen hun wat met hem

 3. Joeguh9

  Cavlan van de Graafschap gaat waarschijnlijk naar AZ…Doetinchem is gezellig hoor!

  1. Velibor

   Lul niet mag fijn naar het buitenland,heeft Letland ook al profcompetitie bv ?

 4. Remco425

  iets van 25 wedstrijden in 4 jaar tijd, ja hij heeft een grote bijdrage geleverd aan die 4 titels…

 5. SKAFCA

  Misschien moet ie gewoon blijven.
  Kan ie van Dijks leren hoe je wel een bal bij je mede speler krijgt ;).

 6. -buitenkantje rechts-

  Bij de komst van Dijks gaat hij 2e viool spelen.. Als hij nu niet gaat zullen clubs nog minder geïnteresseerd zijn in een wisselspeler van Ajax. Heb alleen de indruk dat er nu ook heel weinig clubs in de rij staan voor hem. Vandaar zijn reactie..

  1. Litmanen

   Dat zou je denken, maar gek genoeg komt er altijd nog wel een Spaanse of Engelse club uit de middenmoot langs voor zo’n speler. Laten we dat maar hopen, want zelfs die betalen beter dan Ajax.

   1. quadsboy

    Moeten ze hem wel eerst nemen maar dat denk ik zelfs ook niet dus word gewoon een NAC

 7. 040-Ajacied

  Misschien wordt ie wakker na alle kritiek en de komst van Dijks en wil ie zich gaan bewijzen.. Kan alleen maar positief uitpakken en zo niet kan ie alsnog vertrekken.. Blind werd uiteindelijk ook beter door alle kritiek…

 8. heesch@ajax

  Ik zie een jongen die altijd een Ajax hart heeft getoond maar door te veel blessures niet tot zijn volle potentie is gekomen. Veel succes met je carrière. En wat begint dit een k.. Forum te worden zeg. Kunnen we alle waan van de dag supporters de strik eromheen supporters lekker mee op de trein zetten naar de volgende club. Bah schandalige reacties weer hierboven.

  1. Bansberg04

   Ik ben het volkomen met jou eens soms schaam ik me dat ik Ajax supporter ben wat kunnen mensen voetballers snel af serveren bovengenoemd is dan ook niet Ajax waardig

   1. AjaxBarcelona

    Weet je wat ik nog het ergste vind, dat het forum zelf trots is op deze forumleden.

    1. Velibor

     Er worden soms inderdaad dingen gezegd wat anders gezegd kan worden maar we hoeven toch ook niet als makke schapen achter onze herder aan te lopen en alleen maar te blaten dat alles goed is en geweldig want dat is gewoon niet zo dat weten jullie zelf ook wel?

  2. Hazez

   Dat je een slecht seizoen speelt kan maar dan kun je nog je benen onder je kont uit lopen na bal verlies enzo .ipv steeds arrogant je bla bla te verkopen ! De reacties hier boven zijn helemaal niet schandalig hij moet blij zijn dat we hem nog uit willen zwaaien .

 9. Hazez

  Aan wat voor club zou hij zelf zitten denken ? Dat zou ik wel eens willen weten .

 10. Misterajax

  Heel veel mensen schrijven Boilesen nu al af. Dit is in mijn ogen onterecht, tuurlijk hij heeft een dramatisch seizoen gehad maar dat hebben de meeste in het elftal gehad. Seizoenen hiervoor heeft die veel blessureleed gehad maar in de wedstrijden die die heeft gespeeld speelde die goed. Die interesse van buitenlandse clubs en het (nog steeds) opstellen van FdB is ook niet voor niets. Deze jongen heeft potentie maar in mijn ogen niet als linksachter, zet hem eens op het middenveld of linksvoor. Ik denk dat je dan verbaast zult zijn. Probeer iemand niet te snel af te schrijven want deze jongen kan voetballen. Ik ben zeker geen tegenstander voor het halen van Dijks (want we kunnen wel wat sterkte gebruiken) en ik vond het zelfs dom dat Ajax hem vorig jaar liet gaan (heb ik toen ook gezegd) maar als ik Ajax was zou ik Boilesen nu niet verkopen. Laat hem zich maar in de basis knokken, desnoods op een andere positie.

  1. Velibor

   Linkshalf zou misschien kunnen maar voor de rest hoop voor zen vriendin dattie thuis meer potentie toont dan als linksback!

 11. paullus

  Ik ben echt benieuwd wat er gaat gebeuren met hem
  Van aanvoerder tot bankzitter ??

 12. Litmanen

  De schandalige reacties zoals omschreven, ja die vind ik ook waardeloos. Maar ja, er zit nu eenmaal een afspiegeling van alle Ajax supporters van heel Nederland op deze app verzameld. Ik moet soms ook wel lachen om die Neanderthaler reacties.
  Boilesen heeft niet gebracht wat iedereen gehoopt had en dat beeld is versterkt door het eigenwijs blijven opstellen door F. De Boer. Daar kwam het volkomen misplaatste aanvoerderschap nog eens over heen.

  Ik gun Boilesen een goede club en een prima carrière, maar een come back als Blind zie ik niet gebeuren. Blind had destijds bij Groningen al lang bewezen in elk geval op eredivisie niveau mee te kunnen.

  1. Oost80

   Ben ik met je eens. Maar handig heeft hij het niet aangepakt. Als je zo slecht in je spel zet, speel dan op safe en werk hard. Maar hij bleef maar gekke passes geven en in de pers over andere clubs praten werkt een beetje op de irritatie van de supporters. Ik gun hem al het geluk.

 13. ruben464

  Hij kan er nix aan doen. Hij kan zich niet beter voordoen dan hij is. Die gene die verantwoordelijk is is die gene die hem elke keer in de basis zet. Hij word er ook niet beter op met de kritiek die hij op zen schouder moet dragen elke wedstrijd. Zijn schuld is het niet, het is de schuld van het denken dat we het wel kunnen met hem. Wie heeft hem aanvoerder gemaakt? Wie laat hem staan na 45 min spelen? Hebben we betere speler dan of een gelijkwaardige? Ik zeg dat ie groot gelijk heeft

 14. Johan

  Je kan alles over hem zeggen behalve dat hij geen diepgang had in zn spel. Hij was een van de weinigen die vooruit voetbalde. Ik had gehoopt dat meerdere spelers de diepgang en het lef van Boilesen hadden

 15. pietprecies

  Ik sluit niet uit dat Nicolaï het alsnog gaat redden, ik ben geen supporter die maar gaat roepen strik er omheen maar laten we wel eerlijk wezen, wat hij heeft laten zien tot nu toe is waardeloos en natuurlijk is hij veel geblesseerd geweest maar dan kan hij daar zelf alsnog anders mee omgaan en te kennen geven dat hij alles wil geven om weer op goed niveau te komen maar elke keer als het bij hem ter sprake komt laat hij weten dat het hem niks doet die kritiek en wekt hij sterk de indruk dat het hem ook niet zo veel interesseert, dan kan je natuurlijk verwachten dat mensen daar terecht boos over worden. Hij verdient even veel in een jaar als de meeste mensen in 10 jaar. Daar mag best meer bezieling en inzet maar bovenal mentaliteit tegenover staan.

 16. Jeroen2305

  Serieus Boilesen, ‘het is duidelijk dat dit niet mijn beste seizoen was maar uiteindelijk heb ik wel iets bijgedragen aan de vier landstitels’ in het eerste seizoen viel je een paar keer in. En de laatste jaren was je bijna de hele tijd geblesseerd. Als Ajax speler moet je gewoon zeggen dat het een slecht seizoen was en dat je volgend seizoen zal knokken om

  1. Remco425

   Precies. Voor de meeste spelers die maar een paar wedstrijden in een seizoen gespeeld hebben voelt de titel niet echt als hun titel. Voor Boilesen werkt dat blijkbaar anders. Maar ja, als niemand je een schouderklopje geeft, moet je dat zelf maar doe denk ik. Terecht of onterecht.

 17. Jeroen2305

  Ps belachelijk dat hij aanvoerder is als aanvoerder hoor ke er gewoon te staan

 18. ferike

  Doen jullie eens aardig tegen Boilesen zeg !!! Oké daar komt ie: wat was jij geweldig jongen! Zonder jou waren we niet één keer kampioen geworden! Wat een MEGA bijdragen heb jij ons gebracht man….. Jij bent waarschijnlijk de allerbeste voetballer die ooit bij Ajax heeft gespeeld. Wat een klasbak! Zo en nu lekker wegwezen en nooit meer zeuren. Je bent, blijft en was een speler zonder toegevoegde waarde. Jammer dat je dat zelf niet in kunt zien!!! Veel succes in je verdere voetbal leven, het liefst in Verweggistan …..

 19. ZwarteRotterdamseAjacied

  Laat ‘em eens met rust. Tuurlijk hij heeft een dramatisch seizoen gehad en moet weg, maar het blijft een kerel met een AJAX-hart. Het is niet zo dat door alleen zíjn toedoen dat AJAX zo’n slecht seizoen had. Zowat iedereen was slecht. Hij was slecht MEDE-verantwoordelijk.

 20. marcussboss

  Ik hoorde dat fc knudde intresse had maar dat ze toch voor iemand met ervaring zijn gegaan..!! 🙂

 21. JHonders

  geloof mij hij wordt nog beter. het is goed dat dijks komt. dan krijg je een concurentie strijd

Reageren is niet mogelijk.