‘Trencin wil De Sa naar Slowakije halen’

1007desa

Tscheu La Ling hoopt Lesly de Sa ervan te overtuigen om de overstap te maken naar AS Trencin. De 22-jarige De Sa werd dit seizoen door Ajax aan Go Ahead Eagles verhuurd. Ling denkt dat zijn club De Sa een nieuwe impuls aan zijn carrière kan bieden.

De Sa staat nog tot medio 2016 onder contract in Amsterdam. Omdat de buitenspeler niet in de plannen van trainer Frank de Boer voorkomt en hij nog maar een jaar vastligt, is de verwachting dat De Sa voor een schappelijk bedrag bij Ajax mag vertrekken. De vleugelspeler maakte in oktober 2012 in de hoofdmacht van de Amsterdammers, maar slaagde er nooit in om een vaste basisplaats te veroveren.

Bron: De Telegraaf

Related posts

10 Comments

    1. De Ajacied

      Ja gun deze jongen het wel
      Misschien een clausule in contract opnemen mocht hij daar opbloeien dat Ajax 1e keus heeft of percentage op doorverkoop
      Succes Lesley

  1. Sonsee

    Komt toch niet aan het spelen toe bij Ajax. Zijn positie verkiest de Boer anderen voor wat ik overigens wel ken begrijpen. Voor de Sa is dit wel een mooie transfer lijkt me hij ken CL ervaring op doen en zich verder ontwikkelen.

  2. Ajacied

    Mooie stap voor hem, heeft idd bij Ons Aller Ajax niet veel meer te zoeken..

  3. Joeguh9

    Lekker laten gaan! Kan hij mooi ervaring opdoen en een prima carrière hebben bij middenmoters in diverse landen.

  4. -buitenkantje rechts-

    Geen wereldploeg.. Maar spelen net als Ajax voorronde CL.. Misschien dat hij zich daar in de kijker kan spelen. Hij heeft toch goede wedstrijden gespeeld voor Ajax.

Comments are closed.