Telegraaf: ‘Boilesen kan zijn spullen pakken: Ajax gaat contract niet verlengen’

0208goahead-ajax_boilesen

Ajax is druk in gesprek met Mitchell Dijks om hem als vaste linksback naar Amsterdam terug te halen en dat is een hard gelag voor Nicolai Boilesen. Mocht Dijks inderdaad het contractvoorstel van Ajax voor de komende drie jaar accepteren, dan lijkt het einde verhaal voor Boilesen, zo schetst De Telegraaf. De Deen kan terugzien op een slecht seizoen waarbij hij ook nog de supporters tegen zich kreeg. Mogelijk gaan beide partijen komende zomer al uit elkaar. Bij Ajax lijkt men ervan doordrongen dat het beter is zijn medio 2016 aflopende contract niet te verlengen en Boilesen, die vreemd genoeg door Frank de Boer zelfs tot reserve-aanvoerder gebombardeerd was, deze zomer te verkopen.

Boilesen wekte verbazing door ondanks een matige voetbaljaargang openlijk over een vertrek te spreken. “Er is geen twijfel dat ik zou willen spelen in één van de vijf grootste competities. Engeland, Duitsland, Spanje, Italië of Frankrijk. Het is zeker een doel, ook als ik blijf”, gaf Boilesen enkele weken geleden aan. De 23-jarige linkspoot werd aan onder meer Celta de Vigo en Sevilla gelinkt.

Bron: De Telegraaf

Related posts

38 Comments

  1. dannyafca

    Heeft ook 1 slecht seizoen gedraaid.. Ik vind het zwaar overdreven dat iedereen zo reageert dat hij weg moet omdat hij “ZO” slecht is.. Respect voor Boilesen!

    1. nick-afca95

      Ind, hij heeft echt zware blesures achter de rug en dan is het niet gek dat je een seizoen slecht speelt. Kan ook door angst komen om weer gebleseerd te raken. Het was echt drama met hem dit seizoen maar dat hij dan direvt word afgeschreven….

      1. Blowke

        Misschien is het dan niet gek dat je even slecht speelt, maar hij zat met droge ogen ook nog te flirten met andere competities. Terwijl je zo speelt!!?? Oprotten met die gozer, aan zo’n deusje zonder zelfreflectie hebben we helemaal niks

        1. FrankiC

          Pakt het idd niet handig aan en heeft het in 1 jaar helemaal verbruid voor zichzelf. Komt niet meer goed. Vóór zijn blessures heeft ie trouwens heel goede wedstrijden gespeeld, maar een betrouwbare verdediger zal het nooit worden. Vertrekken dus.

    2. Remco425

      Voor zn blessure was hij idd goed. Maar een heel seizoen slecht spelen duurt te lang en daarom denk ik ook dat hij door die blessures niet meer op niveau komt.

    3. AFCA my World

      Niet alleen om hij zo slecht speelde, maar ook arrogant gedrag en niet inzien dat hij dit seizoen gewoon niet mee kon komen,en dan toch zeggen dat je erg tevreden bent omdat het zo goed ging,terwijl hij ons dit seizoen ook heel veel punten gekost heeft !

  2. aliajax

    Wel raar dat hij toch aanvoerder werd gemaakt, eigenlijk
    Erg veel blessurepech gehad
    Als hij heel blijft wel n echte opkomende Ajax-verdediger

    1. Deusie

      eens! complete afgang qua niveau over de gehele breedte van de selectie met een paar uitzonderingen daargelaten

    2. Boristja

      Op een paar spelers na (Cilllessen, Klaassen, Bazoer en Fischer in de laatste potjes) heb je 100% gelijk!

    1. AFCAoostNL

      Getuigt weer van weinig respect voor je medemens met je oprotten sukkeltje

        1. AFCAoostNL

          Zeg het ook niet snel maar het zijn altijd dit soort reacties van deze supporter over onze eigen spelers en tja dan ben je voor mij een sukkeltje indd

          1. AFCAoostNL

            Daar gaat het niet om al had hij helemaal geen klasse dan nog kan je met respect praten ipv zo minachtend want hij heeft ook z’n steentje bijgedragen aan de afgelopen kampioenschappen.

  3. paullus

    Dit zegt toch ook wat over de boer en zijn kornuiten
    De kan het Nivo niet aan krijgt een postzegel op zijn kont
    De ander raakt geen pepernoot maar word be loont met de aanvoedersband
    En nu gaan we het maar weer eens omdraaien

  4. johnie stalker

    Ik wilde dus zeggen: Ben ik de enige die denkt dat als Dijks komt, die kakkerlakken hun aandacht wellicht gaan verleggen naar Boilesen?

    1. f-side64

      die zit net zo als vermeer dan op zijn plek nerveuze keeper en en zich zelf overschattende linksback

  5. Velibor

    Respect!?met het minste of geringste interview roept ie dattie overweegt om een stapje hogerop te willen gaa, rot op met je respect!

  6. Ajax nr 1

    Oei Frankie dat doet pijn he. Weet je ik vind Boilessen het niet eens kwalijk die jongen kan er ook niets aan doen. Het zijn de mensen om hem heen die zeggen dat hij zou goed bezig is geweest en als dank hem dan ook nog aanvoerder maken. Ik vind het wel jammer dat ik je niet op de half plek heb zien spelen want de drang naar voren is er. Ik zeg bedankt voor je inzet en heel veel geluk bij je nieuwe club.

  7. Coenie

    Dat hij een slecht seizoen had, dat hij geen “geboren” aanvoerder is, dat hij bluft over de vermeende interesse uit het buitenland klopt allemaal. Maar van mij hoeft hij niet weg. Hij moet zich alleen realiseren dat hij dit jaar zijn kans heeft gekregen en die heeft hij niet gepakt. Logisch dat er dan iemand anders komt kijken en dat hij op het tweede plan komt.

  8. -buitenkantje rechts-

    Ik denk dat Boilesen in potentie een goede voetballer is. Heeft goede techniek, snelheid en spelinzicht. Waar het dit seizoen bij hem aan ontbreekt is kracht..het vermogen om 90 min vol te gaan.. Een tegenstander volledig uit te schakelen. Dat kan natuurlijk komen door zijn blessures, maar is ook een kwestie van instelling. Ik vond het te vaak te slap dit seizoen. Gelukkig voor hem geen man over boord. Hij was toch al van plan weg te gaan?

Comments are closed.