De Boer maakt van Zivkovic parkeerwachter

ricardo_zivkovic1

Wie de afgelopen twee dagen een bezoek heeft gebracht aan de Toekomst is wellicht iets vreemds opgevallen bij het parkeren. De slagboom werd namelijk opengedaan door Richairo Zivkovic, vorig jaar zomer nog overgenomen van FC Groningen voor drie miljoen euro.

De spits kwam herhaaldelijk in het nieuws met het overtreden van huisregels bij Oranje onder 19 en bij Ajax en kreeg opnieuw een straf uitgedeeld door Frank de Boer. Zivkovic werd ’s ochtends vroeg op de parkeerplaats van De Toekomst gezet en moest de slagboom omhoog doen voor passerende auto’s. ‘Hij is inderdaad twee dagen parkeerwachter geweest, omdat hij weer te laat was’, bevestigde zijn zaakwaarnemer Sjaak Swart in Café Ajax Life. ‘Zo leert hij het wel af. Ik denk dat de straf bij trainer Frank de Boer vandaan komt’. Zivkovic kwam vrijdagavond niet in actie met Jong Ajax en is ook niet opgenomen in de wedstrijdselectie van het eerste elftal, dat zondag SC Cambuur treft.

Bron: NOS

Related posts

50 Comments

      1. Geroldkohlen

        klopt je slaat de spijker op zijn kop, hij is ook maar een jochie van 18 en gedraagt zich dus ook als een kind!!! dus je zou anders met die jongen om moeten gaan, hij is gefrustreerd denk eens zelf terug hoe je was met 18 en in een vergelijkbare situatie terecht kwam waarbij je het gevoel hebt dat je als 18 jarige ondergewaardeerd word!! als ik vanuit mijzelf kijk dan zeg ik ja ik deed ook van zulke dingen en werd opstandig! dus raar vind ik het niet zivko is topscorder van jl en heeft niet alles wedstrijden gespeeld. om kwantiteit te krijgen moet je ook de kwaliteiten waarderen!

    1. JanBogaards

      Kinderachtig!!????? Ga toch weg! Die gasten moeten gewoon optijd komen!

    2. woody79

      moet ik bij mijn baas vlickohen om te laat te komen. Zou graag parkw8 zijn!

    1. Mooi

      Frank heeft van dag een dat Zivkovic bij Ajax kwam geen vertrouwen in hem gehad .Dus ik vind Frank niet zo een held is,hij heeft deze speler gewoon kapot gemaakt .kan je ander jaar verkopen.

      1. AFCAjwz

        Nee, Ziv pakken ze gewoon wat harder aan nu, zodat hij het afleert en een goede speler kan worden!!

  1. stylo1984

    Net zo kinderachtig als met zo’n inkomen continu te laat te komen

  2. AFCA---WZAWZDB

    ondanks dat hij niet te laat moet komen vind in dit schandalig! Eerst wordt die in de jupiler leaugue gezet en daarna nog voor paal gezet! (met alle respect voor de mensen die dat als beroep hebben). En dat ie vrijdag niet speelde in jong ajax was omdat hij bij de warming up geblesseerd raakte.

    1. fantommie2

      Hij is alleen letterlijk voor paar gezet. 🙂
      Voor de rest valt het best mee. Hij levert gewoon niet de afgesproken arbeid en Ajax voldoet wel aan de afspraken. Ze hadden zivkovich duidelijk gezegd dat hij zijn eerste jaar. In jong ajax zou spelen met wellicht af en toe wat minuten in het eerste. Dus waar iedereen hier zo over zeikt snap ik niet helemaal.
      Het enige wat ik me steeds af vraag Is of de langere termijn het niet beter Was geweest om hem nog een jaar te verhuren aan Groningen

  3. jojocoolio

    Hij kan hem beter laten trainen met bergkamp en in het krachthonk plaatsen en dan ook zorgen dat er een betere begeleiding komt voor die jongen…

    1. Zlatan

      Dubbele training ‘ elke dag ‘dat heeft meer effect !maakt hem meteen sterker

  4. I_AMSTERDAM

    spelers met disciplinaire problemen zijn vaak wel de betere maar je moet op een andere manier met ze om gaan parkeerwachter is geen goede aanpak zware straftrainingen zouden veel beter zijn dit is een beetje onzin

    1. Zlatan

      Extra trainingen lijkt mij meer effect te hebben ,of financieel iets inleveren . M’n man moet ook op tijd op z’n werk zijn ( anders wordt dat inleveren )

  5. Mooi

    Ik was op de fiets dus niet gezien ,maar ik vindt het kinderachtig en niet van deze tijd sorry

  6. G-Force

    Als het parkeergeld nu maar niet meer gaat kosten met zo’n dure parkeerwachter, hahaha

  7. gerlos

    Wat een gelul weer hier gewoon ff laten zien wat een normaal mens moet doen met minder als Zivkovic goed gedaan Frank

  8. Tal

    Hij doet het expres. hij is niet dom. hij moet zijn koppie goed gebruiken. anders is hij dom bezig.

  9. slm020

    laat hem maar voor paal staan !! Als hij zelf zo kinderachtig is om te laat te komen moet hij zo ook behandeld worden !! Die jongen verdiend mega veel geld is het dan zoveel gevraagd om op tijd te komen ? Hij moet blij zijn dat hij zijn droom kan waar maken !! Het zou zo moeten zijn dat hij een half uur te vroeg is !! Dan verdien je het om bij de selectie te zitten en kans op speelminuten !!

  10. toon61

    DEnken ze nu dat je de jongen daar mee straffen ,hij word er alleen maar kwader van ,let maar op die gaat naat de concurent ,en speelt daar de pannen van het dak ,en hier zitten ze de wonden te likken ,omdat ze niet met jeugt om kunnen gaan die wat moeilijk zijn .

  11. hubert

    Ik ben het helemaal eens met de straf verdorie waar hebben er het over hij moet eens
    leren wat respekt is verdomme en kan hij het niet opbrengen wat in ajax verlangt word zal hij nooit de goede spits voor Ajax worden punt verdorie hou op met dat gezeik hier dat hij zich eerst eens weet te gedragen naar de normen van Ajax . Kun je dat nie dan lekker terug naar Groningen of mvv

  12. Holly

    Ik denk laatste kans, hierna is er niets meer. Wil geen ouwe lul zijn maar met mannen als Krol, Suurbier en noem ze maar op had je spelers die door roeien en ruiten gingen, deze jongen is gewoon te gemakzuchtig.

  13. Ajax nr 1

    Nou Frankie je heb de best betaalde parkeerwachter tot je beheer. En wanneer sta jij er om de slagboom te openen geef je de ene straf dan mag jij ook je straf niet ontlopen. Eerlijk is eerlijk.

  14. Gero77

    1: hoe is het mogelijk dat een snotneus zo’n houding etaleerd
    2: een op de hoeveel duizend kinders red het tot de selectie van een topcluben je dan zo gedaragen zoals zivco…..
    3: haal je hoofd uit je reet en doe wat je gevraagd wordt….
    4: als meneer denkt zo om te kunnen gaan met z’n werkgever wens ik hem succes bij sc schubbekutteveen want dan redt ie het niet bij ajax….

  15. Slingertje.

    Ik had hem 2 dagen achter de vuilniswagen laten lopen dan weet hij meteen wat het verschil met die baan en zijn luizenleventje.

  16. Remco425

    Zo grappig weer, als Kishna zich misdraagt vindt iedereen dat hij moet opzouten, doet Zivko dat, dan vinden velen dat het kinderachtig is dat hij gestraft wordt. Nogal meten met 2 maten niet?

  17. quadsboy

    Hahaha ik ging stuk toen ik dit las,Goeie set is deze Frank top man leer ze een lesje zal je denken ik verdien zoveel dan moet ik dit kut werk doe nou nee next time i Will be one time hahahaha

  18. 57 jaar fan 57 jaar respect

    Ongelooflijk dat er nog mensen zijn die het voor Zivko opnemen. Die jongen zet zijn ouders, zijn zaakwaarnemer en trainers voor lul met zijn gedrag. Hij neemt niemand serieus en benadeeld hiermee ook zijn teamgenoten. Als hij zich van start af had gedragen en zich had ingezet was hij allang een vaste speler van de selectie van het eerste geweest.

    1. Litmanen

      Volgende keer klokken verkopen op de Cuijp? Maar zonder dollen, klopt het verhaal wel? Ik ben hier nog helemaal niemand tegengekomen die hem gezien heeft. ( twee dagen lang he !!!!!!!!)

  19. maatje68

    2 keer te laat dus van de 1e waarschuwing niets geleerd. Van een straf als deze gaat hij niet kapot zoald de meeste hier denken. Als je op school te vaak absent benr, zonder reden, krijg je tegenwoordig ook al een taakstraf.

Comments are closed.