Verweij: ‘Gudelj gaat naar Ajax’

0408gudelj_kishna

Mike Verweij, verslaggever bij De Telegraaf, weet het zeker. Nemanja Gudelj is de eerste aankoop van Ajax voor het nieuwe seizoen. Verweij bracht een aantal weken geleden het nieuws in omloop en geeft op Twitter nogmaals aan dat de deal al beklonken is.

‘Tot op heden ontkent Gudelj dat hij met Ajax heeft gesproken en pas na afloop van het seizoen een beslissing neemt over zijn toekomst. maar volgens Verweij is dat wel degelijk het geval. Verweij is dan ook overtuigd dat de deal al beklonken is en dat de speler in het nieuwe seizoen het shirt van Ajax om zijn schouders draagt. Gudelj mag bij AZ vertrekken voor een vastgestelde transfersom van zes miljoen euro.

Bron: Twitter

Related posts

27 Comments

  1. renszo

    Verdedigende middenvelder met ervaring hebben we nodig en 2 verdedigers. Of gaan we straks klaassen en gudelj op die plek laten spelen waar hun kwaliteiten niet tot hun recht komen. Wij leren het ook nooit. En sinkgraven van 7 miljoen ff weg laten rotten op de bank. Maak me echt zorgen over mijn aller Ajax.

    1. Jojik98

      Het is de bedoeling dat het middenveld sinkgraven/bazoer-klaassen en daarachter gudelj word denk ik?

      1. creutz1977

        idd dat denk ik ook… gudelj en klaassen kunnen een volledige seizoen draaien dat kunnen bazoer en sinkgraven nog niet… Dus ik denk dat we in onze handjes mogen klappen als dit straks onze middenvelders zijn

      2. AFCA my World

        Ik denk ook dat je gelijk krijgt, en zo’n speler met lef en er niet vies van is om af en toe een tik of schop uit te delen kunnen we heel goed gebruiken, neemt hopelijk de rest op sleeptouw !

  2. JackattackAfca

    Beetje moe van die Verweij. Laat Ajax het eerst maar bevestigen, daarna praten we verder!

    1. SteffanAFCA

      Hij heeft het anders wel altijd goed, als hij zegt dat er iemand komt, dan komt die gene ook

      1. Basl

        Hoe lom je erbij? Vent zit er doorgaans naast. Als hij 10 namen roept en er komen er twee zoals vorig jaar…knap hoor

        1. SPHAFCA

          Als hij zegt dat Ajax iemand wilt is dat anders als dat hij zegt dat het rond is..

  3. Ajax-B

    Als je Gudelj al zou hebben. Waarom zou je dan ook nog rvdv willen hebben in je team? Haal dan een ervaren verdediger er bij.

    1. AFCA my World

      Ik zou Alexander Buttner voor de linksback positie graag zien komen !

    2. Litmanen

      Ervaring. Wel eens gehoord wat dat betekent? Veel wedstrijden op het allerhoogste niveau. Bijvoorbeeld CL en eindronde WC voor landenteams. Of hebben we er daar al drie van lopen?
      Weet je nog hoe belangrijk Ooijer en Paulsen waren? En die speelden lang niet altijd. Maar ze sturen en coachen op basis wat ze al tien keer zijn tegengekomen.

  4. Wembley71

    Hij is Ajacied zodra hij zijn klauw onder een contract heeft gezet…..en heeft ie dat??
    Word een beetje moe van die Telekletser

  5. BartjeAJAX

    Als het echt zo is is het wel echt een versterking. Ik zou Botteghin van Groningen ook graag zien in het shirt van Ajax. Hij heeft de leeftijd en is een echte grote verdediger met veel kracht die naar voren denkt en een goede inspeelpass heeft. En dan misschien Emanuelson nog voor de lb positie en dan zijn we al een stuk sterker.

  6. Ajax nr 1

    Ik zou ook nog een keertje Propper goed bekijken die vind ik ook wel bij Ajax passen.Die groeit met de dag en hij is nog lang niet op zijn hoogte punt.

  7. jojocoolio

    Nou die bevestiging zal wel na de laatste competitie wedstrijd komen

Comments are closed.