Ajax doet B1-talent Malen contractvoorstel

0404malen

Ajax heeft Donyell Malen een aanbieding gedaan om zijn eerste profcontract te tekenen. Malen speelt wekelijks de sterren van de hemel in Ajax B1 en scoorde al veertien maal dit seizoen. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola was dit uiteraard niet ontgaan en die maakte al flink wat reclame voor Malen in het buitenland. Onder welke voorwaarden Malen kan tekenen bij Ajax is niet bekend.

Bron: Twitter
Foto: Proshots/ Jeffrey van Bakel

Related posts

22 Comments

    1. dickst14

      ajax moet zijn spelertjes zelf vroeg genoeg voorlichten en ze er op wijzen dat Raiola maar 1 interesse heeft en dat is geld. dus voor de meeste spelertjes einde carriere.

    2. lezerG

      Dat zo’n knul al een zaakwaarnemer hééft en dan ook nog díe….

    1. Ajax nr 1

      Zeker slim Dappere strijder. En gek is hij ook al niet. Maar moet je als Bedrijf AJAX geen zorgen gaan maken als meer dan de helf van de spelers

  1. Mooi

    Speler van de B1 die nu al een zaakwaarnemer heeft het moet niet gekker worden ,dus 15 jaar en nu al rijk.

  2. joodtotinmijndood90

    Pfff… Ik snap niet dat spelers van Ajax die dikke Italiaan als zaakwaarnemer heeft. Hij is maar met één ding bezig, en dat zijn die euro flappen…
    Ik denk dat je ook als voetballer heel goed moet gaan nadenken, hoe je leven eruit gaat zien als je die dikke Italiaan als zaakwaarnemer neemt.
    Die Raiola is echt de meest onsympathieke man die ik in de voetballerij ken.

  3. rik2

    Raiola moet bij alle BVO’s buiten de deur worden gehouden. Laat hem weer lekker pizza’s gaan bakken

  4. pietprecies

    Dat Italiaanse varken doet wel iets goed blijkbaar anders kiezen al die spelers niet voor hem hoewel dat ook meestal spelers zijn waar wat mis mee is.

  5. f-side64

    weer die vadsige raiola geef hem voor de komende eeuw een verbod om op minimaal 30 km van de arena weg te blijven.

  6. Macky

    Houd niet op met die Raiola Overal is die als de kippen erbij om de belangen van de speler te bemachtigen

  7. AFCA my World

    Die Rioolrat loopt al de deur plat bij de f-jes en belooft ze de sterren van de hemel, hoe kunnen we van die hufter afkomen ??? Loopt alle junioren van Ajax bij buitenlandse topclubs te promoten ! 15 jaar en al naar het buitenland sturen hoe gestoord kun je zijn ?

  8. AjaxBarcelona

    Bij 15 jaar moet hij volgens mij gratis zaakwaarnemer zijn, dus kan je er zo van af.

  9. afcabass

    Hop handtekening onder dat contract zetten en zet direct een handtekening onder ontslag van die nare vent

  10. AFCA my World

    Is het niet mogelijk om bijv als Ajax zijnde te eisen dat je bij Ajax kan komen spelen maar nooit Rioolrat als zaakwaarnemer te mogen hebben ? Of is dat te naïef gedacht ? Hoe lukt het die lul toch elke x weer om zoveel talenten onder contract te hebben ? Hoeveel carrières kan hij nog verwoesten voor er tegen hem opgetreden word ? Wat kan er tegen hem gedaan worden ? WAT ?

    1. AjaxBarcelona

      Zoals hier op het forum vrijheid van meningsuiting tot geloof is verheven 🙂 is een voetballer vrij in het in zee gaan met een maffe Italiaan. Ajax mag die man de deur niet wijzen.

Comments are closed.