‘Ajax benadert Van der Vaart voor terugkeer’

vandervaart

Ajax heeft contact gezocht met het management van Rafael van der Vaart over een mogelijke terugkeer van de speler naar Ajax. Volgens bronnen rondom de speler reageerde Van der Vaart niet afwijzend op de interesse, zo meldt De Telegraaf.

Van der Vaart beschikt over een aflopend contract bij HSV die niet zal worden verlengd. De speler stond daardoor eerder al in de belangstelling van het Amerikaanse Kansas City maar onderhandelingen ketsten af op de salariseisen van de speler. Afgelopen jaar werd Van der Vaart ook al door Ajax benaderd. Frank de Boer zag destijds een rol als spits weggelegd voor de routinier. Van der Vaart kwam tussen 2000 en 2005 al uit in het eerste elftal van Ajax. In die periode won hij onder meer twee landstitels, in 2002 en 2004. Overigens geeft Van der Vaart wel aan dat het voor hem lastig wordt om voor Ajax te kiezen als een andere club een zeer lucratief voorstel doet dat het salarisplafond van Ajax overschrijdt.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

57 Comments

    1. AFCA my World

      Wij hoeven hem toch echt niet terug,is helemaal op ! Kan geen bijdrage meer leveren, en zit wel erg hoog in de boom met salariseisen van 3,5 miljoen plus premies, nee dank je wel geldwolf !

        1. Sazzz

          maar Stam riep niet te pas en te onpas dat hij andere opties belangrijker vond

  1. Mooi

    Is er niets beter te halen dan deze middenvelder die over zijn hoogte punt heen is ,en ik denk dat hij enkel maar in de weg loopt.

    1. Remco425

      een speler komt per definitie niet terug op z’n hoogtepunt. Zelfs Rijkaard toendertijd niet.

  2. Valentino

    Hij roept elke week dat hij niet naa Ajax wil, benader hem dan ook niet. Koop dan maar een zak aardappelen.

  3. JohnDoe77

    Blijft een Ajaxied mannen! Als hij het licht ziet en zijn hart volgt, is hij misschien nuttig om af en toe een potje te ballen en die kleine mannetjes te begeleiden. Moet hij er wel iets voor over hebben!

    1. Charka53

      Het klinkt leuk maar als ze in Amerika deze jongen al te duur vinden waar moet Ajax dit geld dan vandaan halen? Misschien kunnen ze voor dit geld twee jongere spelers aantrekken.

    2. Sazzz

      maar hij wil niet af en toe ballen, hij wil een garantie op een basisplaats. hij vindt zichzelf een topspeler

  4. JP3000

    Rafael is een echte Ajacied! Ondanks dat jij blessure gevoelig is denk ik dat nog echt wel van toegevoegde waarde kan zijn…

  5. stylo1984

    Speelt alleen voor et geld…. Geeft ie al aan en dus ook geen Ajax hart!.

  6. Indojood

    Echte Ajacied of niet, vind het een slecht plan. Is vaak geblesseerd en geen leiderstype.

  7. afcatheone

    gudelj gudelj urby of nigel de jong opzouten met van der vaart geldwolf

  8. Sjapie

    Waarom is iedereen zo negatief? Hij is ouder, maar hij kan dit Ajax zeker weten beter laten spelen. Jonge jongens trekken zich daar echt aan op. En we moeten nou ook niet gaan doen of hij er helemaal niks meer van kan, dat is echt onzin. blijft een goede speler met een mooie trap/techniek. Lopers hebben we al genoeg. Theo Janssen functioneerde ook zo, en dat ging op den duur prima. Met Bazoer en Klaassen b.v. moet dat ook zeker lukken.

    1. Indojood

      Hij kan zeker voetballen maar zoals ik al zei is vaak geblesseerd en ik vind het geen leider. Hij kiest straks voor Ajax omdat hij nergens anders terecht kan met zijn te hoge salariseisen.

  9. Coenie

    Maar voor welke positie dan? Op 6 als controleur? Aanvallende middenvelders genoeg. En waar plaats je dan Gudelj, Pröper of Vejinovic (waar ze ook naar zijn geïnteresseerd)?

  10. quadsboy

    Juist aan de ene kant zeg ik ook doe maar niet andere kant doe maar wel sommige van die jonkies kijken tegen hem op

  11. Dappere strijder

    over het paard, ehh ik bedoel Vaart getild ventje is het! opbokke dus met hem!

  12. Iceman

    Nee niet doen Ajax zonde van het geld hij was een goede speler maar hij is over THE Top don’t do iT

  13. JBajax

    Alleen al voor z’n ervaring doen! Wat is iedereen toch negatief!? Jullie werken toch ook voor geld? Als ik bij een ander bedrijf 4x zoveel kan verdienen dan ga ik daar ook heen. RVDV, ik zie je graag terugkomen!

    1. Indojood

      Vd Vaart zou binnen moeten zijn, zelfs met golddigger Engnek, jij en ik moeten tot onze dood werken dus die vergelijking gaat niet op. Bovendien is het topsalaris bij Ajax voldoende om mevrouw Engnek te laten shoppen op de PC Hooft maar met dit soort mensen is het nooit genoeg.

  14. Toppertje

    Meneer wil alleen komen als er geen andere club is die aanzienlijk meer wil betalen dan Ajax. En als die er niet is wil meneer alleen een meerjaren contract. Het is zijn goed recht maar echte liefde spreekt hier niet uit. En dat allemaal voor een speler die bijna geen wedstrijd meer uitspeelt. Als dit de verbeteringen zijn voor volgend jaar dan houd ik me hart vast.

  15. AFCARay

    Gelijk z’n glazen ingegooid….
    Nooit meer naar em vragen, oh wat een clubhart heeft ie toch zeg!!!

  16. pietprecies

    Hij kan geen eens 60 minuten voluit meer gaan. Dat is niet erg in een soort pirlo rol maar het spel wat Ajax na wil streven vergt juist veel beweging en positiewisselingen en ben bang dat vdv niet de juiste man voor is want als je hem haalt voor een royaal salaris neem ik aan dat hij niet voor de kleedkamer komt..

  17. Geroldkohlen

    pfff bestuur zou ook eens moeten luisteren naar de supporters ,dan alleen maar hun eigen zin door te drijven!

  18. Macky

    Is een goeie voetballer ( geweest ) maar niet meer de speler waarop je wedstrijden gaat winnen maar voor op te leiden en ervaring over te brengen wel maar niet voor de top bedragen die de ronde doen

  19. AjaxBarcelona

    Lees hier een enorme brok (financile) afgunst wat voor het gemak op gebrek aan clubliefde wordt gehangen. Weinig eerlijk, recht door zee mensen hier.
    Het is ieders goed recht zich in gesprekken zo duur mogelijk te verkopen, je bent volslagen gestoord als je die kans krijgt en dat niet doet.

    Als hij vol clubliefde binnen zou komen voor een zeer gematigd salaris en vervolgens zou het volgens de lieve supporters niet goed uitpakken …… wordt hij vierkant en keihard neergesabeld. Clubliefde of niet, Ajacied of niet. Dus …. vriend v.d. Vaart, zorg dat je goede zaken doet mocht je komen.

    1. Remco425

      ben het wel met je eens behalve het salaris gedeelte. Als je zoveel geld hebt als VdV lijkt het me dat de keuze daar niet meer van af hangt. Dan kies je voor plezier. En als dat dan voor minder geld is, so be it. Bij Ajax verdien je ook niet niks.

      1. AjaxBarcelona

        Kennen wij allemaal dan het huishoudboekje van v.d. Vaart? Waar kan ik terugvinden hoeveel geld hij heeft?
        Mensen hebben een oordeel op basis van veronderstellingen niet van feiten. Ik zeg niet dat hij niet veel geld heeft want dat weet ik ook niet. Feit is in ieder geval dat niemand hier zijn banksaldo kent en dat 99% wel van veronderstellingen uitgaat.

        1. AjaxBarcelona

          Oh ja, en waar kan ik terugvinden welk banksaldo genoeg is? Van het wekend hebben we twee boksers gehad die ieder 90 miljoen euro hebben verdiend. Zij willen ongetwijfld nog steeds blijven verdienen. Heeft v.d. Vaart meer?

          1. Remco425

            ik veroordeel niet zijn keuze, ik kan me alleen niet voorstellen dat hij nog voor geld moet kiezen ipv plezier en daarmee ga ik juist tegen bijna alle meningen hier in 😉

    2. Ajax nr 1

      Inderdaad AjaxBarcelona afgunst wat we hier lezen. Volgens mij kan Vd Vaart beter voetballen dan de verhalen die we hier nu lezen. Hij kan nog goed meekomen met het Nederlands elftal dus laat iedereen zijn negatieve verhaaltjes even voor zich houden. Hij is dan de jongste en de snelste niet meer maar niemand kan mij vertellen dat hij niet goed genoeg voor dit Ajax zal zijn. Sterker nog ik denk dat hij 1 van de betere is als hij zou komen. Het zal ook niet verkeert zijn qua ervaring want hij kan onze jochies zat leren. Van mij mag hij komen. En over het geld maak ik me niet druk want Marc heet met zijn Co. DAGOBERT&Co

  20. Remco425

    dan weer niet, dan weer wel. Zet er maar gewoon een streep doorheen

  21. Geenemotie

    Niet doen. Traag, blessure gevoelig. Veel te duur. Geen echte Ajacied. Lekker naar een zandbak of in Kansas laten klooien.

  22. Vakje129

    Haal dan voor dat geld Snijder terug daar zie ik veel meer in toegevoegde waarde ,en yo kan dan rustig thuis bevallen .

    1. Ajax nr 1

      En jullie hebben commentaar over VDV zijn vrouwtje haha als er 1 een geldwolf is dan is Yolanthe dat wel. Maar ook Sneijder is meer dan van harte welkom Yolanthe ook trouwens.

Comments are closed.