Frank en Ronald de Boer over de vierde wissel (Incl audio)

0429rayvanzuijlen

Ray van Zuijlen is al vanaf 1998 de stem van Johan Cruijff in het radioprogramma Evers Staat Op,van Edwin Evers op Radio 538. Sinds oktober 2010 doet hij ook de Desi Bouterse imitatie erbij. Ray is in 2003 uitgeroepen tot beste Cruijff imitator van Nederland (en de rest van de wereld). Tevens schrijft hij, onder de bedrijfsnaam Ray Producties, teksten voor allerlei satirische radio en TV programma’s.

Volgens een enquête van de internationale spelersvakbond FIFPro steunt 84 procent van de profvoetballers het plan om een vierde wissel toe te passen. Edwin Evers belde erover met de broertjes De Boer. Frank: ‘Ik zou er het liefst elf willen wisselen op dit moment, dus wat dat betreft is die vierde van harte welkom.’ Beluister hier het fragment!

App-gebruikers: Beluister het fragment op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: Radio 538

Related posts

22 Comments

 1. f-side64

  en bij frank krijgt die lompe ijspegel toch altijd de voorkeur boven 1 technische vaardige spits

 2. JobJobW

  Al dat gewisseld in de voorhoede is niet goed voor een team. PSV heeft ook het hele seizoen dezelfde voorhoede gehad ondanks dat Narsingh uit vorm was.

  1. f-side64

   pisvee heeft depay en de Jong wij alleen de geblesseerde milik en die IJslandse vin vis

 3. ajax26

  Nou nou, we moeten wel positief blijven voor de volgende seizoen mensen en dit seizoen snel vergeten

   1. Rickie

    Dat is helemaal niet realistisch kopen we hebben een verschrikkelijke goeie jeugd wij als ajax moeten ons salaris plafon om hoog schroeven dat is waar ajax zich druk om moet gaan maken dan kun je betere contracten aan jeugd spelers geven en voor groter geld weg gaan….stel je voor nouri 23 jr word verkocht voor 50 a 60 Mill daar heb je iets aan …..

 4. Levitate

  De enige rede dat sightorson nog speelt is zodat ze hem kunnen verkopen, dat moet iedereen hier toch ook wel snappen

 5. AjaxBarcelona

  Volgens mij gaat het hier om de 4e wissel in het voetbal. Meteen vervallen een aantal weer op een oude stokpaardje. Bijzonder.

  V.w.b. de 4e wissel: Zelf ben ik er geen voorstander van. In oefenwedstrijden met meerdere wissels is een team er zelden beter door gaan spelen. Wat ik wel een optie zou vinden is per helft per team de mogelijkheid van 1 time-out. Even de boel weer op de rails kunnen zetten indien nodig. Je ziet het in vele sporten. Misschien dat die gestoorde typetjes springend en wijzend langs de lijn dan ook een wat gezondere bloeddruk krijgen.

  1. Ajax nr 1

   Haha leuk gevonden hoor Ajaxbarcelona. Ik vind dat ook niets nog meer het spelletje doodleggen met wissels of time out. Geef mij maar een stopwatch en dan alleen maar voor de pure voetbalminuten nu spelen ze hooguit de helft van de minuten voor de rest lig het spel stil. Dus hebben ze tijd zat om te overleggen.

 6. f-side64

  maar rickie het beleid bleek niet te werken dit seizoen kansloos in de cl beker en eredivisie

 7. remus

  gewoon Van der Vaart, Heitinga en Nigel de Jong halen, dan heb je 100 jaar ervaring in de selectie en kost je bijna niks.

 8. Hazez

  3x wisselen is zat . Kijk bij die vriendschappelijke wedstrijden dat is toch niks

Comments are closed.