Ajax A1 kan volgende week landskampioen worden

De_Toekomst

Ajax A1 kan volgende week landskampioen worden. De ploeg won vanmiddag met 3-0 van ADO Den Haag maar omdat AZ ook won van FC Twente blijft het verschil vier punten. Hierdoor kan Ajax A1 volgende week kampioen worden bij een overwinning in Eindhoven op Psv A1.

‘Trainer Saïd Ouaali noemde de overwinning een verdiende al was het met vlagen niet al te best wat de A1 liet zien. ‘De eerste vijfentwintig minuten haalden wij ons niveau en scoorden ook gelijk de 1-0 via Cerny. Na een omschakeling bij de tegenstander hadden wij het moeilijk maar scoren El Mahdioui en Van de Beek uiteindelijk in de slotfase, al met al is het een verdiende overwinning. Volgende week kunnen we de titel pakken en met deze ambitieuze en zelfstandige groep verwacht ik ook dat het gaat gebeuren’.

Ajax A1 – ADO Den Haag A1 3-0 (1-0)
11. Cerny 1-0
80. El Mahdioui 2-0
90+3. Van de Beek 2-0

Opstelling Ajax A1: Stan van Bladeren, Noussair Mezraoui, Damon Mirani, Darren Sidoel (41. Aschraf el Mahdioui), Damil Dankerlui, Carel Eiting, Abdelhak Nouri, Donny van de Beek, Robert Muric (75. Gino Dekker), Adham el Idrissi, Vaclav Cerny

Bron: Ajax.nl

Related posts

9 Comments

  1. De Ajacied

    Eindelijk nog een beloften team wat wel weet wat winnen is
    Neem hier een voorbeeld aan Ajax 1 !!!!!!

      1. AFCA my World

        Natuurlijk mogen er supporters komen,en hopelijk zoveel mogelijk,een Amsterdams feestje in lampegat is toch geweldig !

  2. Remco425

    Thuis kampioen worden is altijd leuker natuurlijk, maar in lampengat is het ook leuk natuurlijk!

Comments are closed.