Fischer ziet rol als spits wel zitten

viktor_fischer1

Viktor Fischer keerde na veertien maanden afwezigheid zondagmiddag terug in het eerste elftal tijdens de thuiswedstrijd met NAC. Fischer verving Kolbeinn Sigthorsson en dat beviel de Deen prima.

‘Van nature ben ik een buitenspeler maar ik kan ook in de spits spelen. Het was wel even wennen maar ik weet dat ik ook op die positie kan spelen, ik vind het prima. Nadat ik had gehoord dat ik bij de selectie zou zitten had ik wel een voorgevoel dat ik in de punt zou komen te spelen dus ik was er wel een beetje op voorbereid’. Het doelpuntloze gelijkspel was na afloop een teleurstelling, maar door de terugkeer op het gras in de Amsterdam Arena kon er bij Fischer wel een glimlach vanaf.

Bron: VI

Related posts

19 Comments

  1. JLAvG

    Prima dat deze gast terug komt. Maar er zou een straf op moeten zitten voor een terug speelbal, bijvoorbeeld 10x opdrukken bij de eerste keer en 20 x voor de volgende enz. Enz. Dan gaat het spel automatisch sneller naar voren!!

    1. rickert

      laten we zivkovic in dat geval maar terugbrengen naar Groningen als dit een geniale zet is.

  2. Mooi

    Gebruik nu even de boven kamer net terug van heel lang weg geweest altijd op links gespeeld en nu al zeggen in de spits het moet niet gekker worden.

    1. Martin_FSide

      Nee inderdaad, Fischer zou misschien wel spits kunnen worden, maar dan moet je dat rustig gaan brengen. Laat hem eerst maar weer links spelen volgend seizoen (als hij goed presteert) en dan zien we vanzelf wat er van komt!
      Ik zou sws een andere spits halen met scorend vermogen als concurrent voor Milik!!!

  3. Martin_FSide

    Nee inderdaad, Fischer zou misschien wel spits kunnen worden, maar dan moet je dat rustig gaan brengen.
    Laat hem eerst maar links spelen volgend seizoen (mits hij goed presteert)
    Dan kun je daarna verder kijken. Ik zou een nieuwe spits halen met scorend vermogen als concurrent voor Milik, zo word hij ook getriggert!!!

  4. Ajax nr 1

    Sorry hoor voetbalmaatjes maar zijn jullie nu ook de weg al kwijt. Fischer in de spits pffff als je verder dan nu wil moet je dat zeker niet doen. Wat een lachertje weer dit.

  5. JCruijff

    Cerny op links, Milik spits, El Ghazi op rechts, Fischer op 10, Klaassen op 6, Nouri links midden, Donny van de Beek rechts midden, Urby Emanuelson links back, Riedewald centrum links, Veltman centrum rechts, van Rhijn rechts back, Cillessen

  6. afcatheone

    Jcruijff dat zou wel een mooie opstelling zijn maar het zijn er 12 en dat mag niet he of zijn dit de nieuwe regels dat ajax met 12 man mag spelen?

  7. -buitenkantje rechts-

    Ik begin soms echt te twijfelen. Wat is er moeilijk aan om spelers op die plaats neer te zetten waar ze thuis horen? Vervang een spits voor een spits..een linksbuiten voor een linksbuiten.. Tegen PEC Mike van der Hoorn maar s in de spits doen? Dat terwijl je een Zivkovic binnen de club hebt die nu aan het verpieteren is in jong Ajax.

Comments are closed.