Cruijff gaat in gesprek met Technisch Hart

1125cruijff1

Johan Cruijff gaat binnenkort in gesprek met het technisch hart van Ajax. Er is momenteel onrust bij Ajax waarbij  Wim Jonk zich niet kan vinden in de interne beleidsplannen binnen de club. Voor Cruijff een gegronde reden om actie te ondernemen.

‘Er is sinds de revolutie veel veranderd bij Ajax en nu moet de volgende stap worden gezet. Met vier landstitels op zak is Ajax weer gezond geworden en verricht men prima werk in de jeugdopleiding. Dat men dit jaar de landstitel  gaat mislopen kan gebeuren maar bij Ajax volgt er dan onrust en dat is logisch. We moeten nu de stap maken dat de organisaties steeds meer in elkaar gaan overvloeien. Onrust binnen een club als Ajax moeten wij voorkomen en daarom ga ik binnenkort nogmaals om tafel zitten om de beleidsplannen door te nemen’, aldus Cruijff tegenover Voetbal International.

Bron: VI

Related posts

31 Comments

  1. steddie eddie

    hij gaat geen oorlog maken maar de puntjes op de i zetten hoognodig tijg Johan

  2. jojocoolio

    De verlossen moet de boel bij elkaar brengen en bouwen… Denk dat Cruijff ook wel ziet dat ze ergens in het midden uit moeten komen….
    Beetje kopen en talent laten rijpen in jong Ajax

    Ben heel benieuwd….

  3. Maikvz

    Nu gaat het vast goed komen, de verlosser komt!
    Wat een onzin, laat hem lekker in Spanje blijven met zijn waanideeën.

  4. G-Force

    Volgens mij is het niet heel moeilijk, koop een paar ervaren spelers en mix dat met het talent wat we plenty genoeg in huis hebben.

  5. Indojood

    Ongelooflijk dat er nog Ajacieden zijn die vinden dat Cruijff weg moet blijven. Zonder Cruijff en Michels had deze club geen ruk voorgesteld. Cruijff is de enige die het belang van vooroterwijl de rest al weer gaat bezondigen aan paniek aankopen en geldsmijte

  6. Iceman

    He he eindelijk gaat hij ze spreken ben benieuwd. En alstublieft blijft zet het nu goed neer zoals het hoort want geen enkel Ajacied wil nog z’on ramp seizoen

    1. JCruijff

      Als ze luisteren naar mij dan hoef ik niet in actie te komen en heb jij geen last van mij…..

  7. AFCA my World

    Het zou mooi zijn als Johan wat vaker zich laat zien bij Ajax, nu komt hij alleen als er problemen zijn, er dichter opzitten zou geen kwaad kunnen !

  8. Emilio4Ajax

    Dacht net hetzelfde AFCA my World. Begrijp eigenlijk ook niet waarom het probleem is ontstaan. De A1 is dit jaar beter bezig geweest als Ajax1 en voor de ontwikkeling van A1 en Ajax1 zou het juist goed als de betere van de A1 met het eerste meetrainen. Win – win situatie. Bovendien zien dan ook Bergkamp en de Boer wat voor een vlees ze in de A1 kuip hebben. Hiermee wordt de overgang van de A1 naar het “grote” Ajax verkleint en daarmee de inpassing en opvolging sneller klaargestoomd… 😉

  9. Joeguh9

    Laat hem maar een keer zijn verantwoordelijkheid nemen! Altijd een mening maar een actieve rol pakken ho maar!!

  10. toon61

    hIj zal zeggen gewoon verder gaan met dit rolmopsen elftal ,ik ben benieuwd wat er uit de hoge hoed komt ,dit kan zo toch niet doorgaan ,het is niet om aan te gluren .
    Is dit het voetbal systeem wat zivcovic nog moet leren .

  11. Velibor

    Wat een Belgenmop zeg,je doet net of de belangen van Ajax en Barcelona ook maar iets verstrengeld kunnen worden,nou wordt wakker man vroeger wou Barcelona spelen zoals Ajax das nu andersom en daar baal ik van,zeker dit seizoen. Ik mag het niet zeggen maar zou haast beginnen denken dat er andere belangen meespelen om bepaalde spelers op te stellen ( lees transfergelden en of prestige in het technische hart) want het is toch lang geleden dat er zulke houthakkers rondlopen in onze selectie die ook nog doodleuk opgesteld worden. Eerder kunnen we ook niet altijd kampioen worden en soms lange tijd niet maar kon tenminste wel zeggen dat ze het mooiste voetbal speelden met veel techniek en snelle spitsen die hun tegenstander tot wanhoop speelden. Die tijd is voorbij dat weet ik wel maar als Ajacied doet het wel pijn om nou dit te moeten aanschouwen tegenwoordig, ik vind het schande !

      1. Velibor

        Keertje en heren leraar Nederlands ja er er zitten in bovenstaande grammaticafouten in maar das dan jammer :))

  12. paullus

    Ze hebben met ze allen voor het beleid van no14 gekozen
    En nu zijn er een paar die hun eigen wil door willen zetten
    Dus gewoon de rotte plek er uit snijden
    Probleem op gelost

Comments are closed.