Klaassen: ‘Dit is wel wat anders dan de Eredivisie’

0331oranje-spanje_klaassen

Davy Klaassen startte voor het eerst in de basis bij Oranje tegen Spanje en scoorde zijn eerste doelpunt. Hij deed dat onder toeziend oog van Frank de Boer, die op de tribune zat in de Arena. ‘Dat ik een goal maakt voor Oranje is natuurlijk mooi. Als je dan wint kan je er extra van genieten. In de eerste 20 minuten speelden we goed. En dan komen we gelukkig direct op 2-0. Daarna konden we niet echt de druk meer houden. Maar we zijn blij dat we na de vorige interlands nu zo hebben gespeeld en gewonnen van Spanje. Dit is een mooie opsteker voor ons,’ zo liet hij weten voor de camera van Fox Sports.

De middenvelder was blij met de kans die hij kreeg van bondscoach Guus Hiddink. ‘Ik wil graag spelen. Ik denk dat dat in de eerste helft redelijk goed ging. In de tweede helft was het minder, maar al met al ben ik wel tevreden. Dit was wel wat anders dan de eredivisie. Dat merkte je ook in de Champions League. Dit is een stapje hoger en dan moet je ook overeind zien te blijven.’

Bron: FoxSports  Foto: ProShots

Related posts

13 Comments

  1. Coenie

    Hij was erg goed bezig! Middenveld was aardig, en die Sneijder is (nog steeds) Top!

  2. marcussboss

    Wat heeft die klaassen toch goed gespeeld !! klaassen wordt klasse!! Let maar op !!!

  3. AFCA my World

    En dan word het nu tijd om Sneijder terug te halen,mooie tandem op het middenveld !

  4. Joeguh9

    Tempoverschil was ook goed te zien aan zijn uithoudingsvermogen. Na 75 minuten was het op. Speelde echt een prima wedstrijd! Komt er wel die Klaassen!

  5. toonvs

    Alleen nog sneller diep spelen op de momenten dat kan en moed. Wordt hij nog gevaarlijker. Iets meer risico in zijn spel leggen.

  6. PvL020

    Hoe krijgt NIKE het toch steeds voor elkaar om van die afschuwelijke combinaties te maken. Nu wel een mooi shirt maar dan weer zo’n broekje. Ik weet heeft niks met het artikel te maken maar wilde dit wel ff kwijt. WK tenue was wel top

    1. Remco425

      haha nou idd, lijkt wel een zwembroek! Nike snapt er echt helemaal niets van. Liever 3 strepen dan dat Nike het hele shirt verkwanseld.

Comments are closed.