Selectie voor duel met Excelsior

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het thuisduel met Excelsior. Arek Milik is zoals verwacht niet van de partij vanwege zijn hamstringblessure. Richairo Zivkovic maakt wel deel uit van de selectie. Ajax – Excelsior begint zondag om 14:30 uur.

De wedstrijdselectie

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Niklas Moisander
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Daley Sinkgraven
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Richairo Zivkovic
Diederik Boer

Bron: Ajax.nl

Related posts

24 Comments

  1. Mooi

    Hij mag nu wel eindelijk Zivkovic eens meer gaan in zetten en wat ritme op te doen hij loopt nu op zijn tand vlees

  2. Putjuuh

    Als Zivk nu geen (basis spits) is dan verliest hij ook alle hoop lijkt mij, dus gewoon opstellen dan krijgt die jongen ook wat vertrouwen.

  3. fafieanie

    Beste frank je zult het wel druk hebben met je opstelling,je kunt lekker van het zonnetje genieten je hoeft niet veel te veranderen.Het elftal zonder vd hoorn en moisander maar met zirkie erbij en je kunt een drankje extra nemen.

  4. Emilio4Ajax

    Denk dat ie met El Gazi in de spits begint en Schöne op rechts. Zivko komt later en dan verhuist Gazi naar rechts. Gazi maakte wel een schitterende goal tegen PSV toen ie in de spits kwam te staan… 😉

  5. pietprecies

    Ik snap niet dat iedereen zo laaiend enthousiast is dat zivko bij de selectie zit hoor. Punt 1, wie zegt dat hij gaat spelen? Punt 2, de Jupiler league is echt een zeer bedenkelijk niveau, verdedigers zijn daar echt nog slechter in positie kiezen dan de eredivisie. Als hij speelt heb je grote kans dat hij geen knikker raakt

    1. Remco425

      We weten iig wél dat Schöne en El Ghazi géén centrumspitsen zijn en de enige manier om erachter te komen of Zivko het wel aankan is door hem te laten spelen.

      1. pietprecies

        True maar zie punt 1.. Wie zegt me dat hij speelt?? In de punt denk ik dat het sowieso beter is dan schone maar ook dat is afwachten..

  6. pietprecies

    Zo, had ik toch gezegd, zivko op de bank…. En iedereen hier maar juichen dat ie bij de selectie zit…..

    1. Remco425

      dat was iig al een vooruitgang waar we blij mee zijn. Volgende keer dat Milik er weer niet bij is, in de basis 🙂

  7. RobbyZ

    Zivkovic niet in de spits,waarom die jongen niet eens een keer een basisplaats en hem vertrouwen geven,ik snap er geen moet meer van! Weer dat gekloot met schöne,ben benieuwd!

  8. fafieanie

    vanmiddag kon ik eens van dichtbij de live wedstrijd meemaken in de arena.Mooi weer dak open vrolijke mensen heerlijk een patatje mijn vader van 87 jaar meegenomen wat kon er mis gaan dat ik mijn vader op de tweede ring zou moeten tillen. wij konden het aan maar wat ik vanmiddag heb gezien waren 22 spelers die t liefst aan t strand met hun geliefde waren dan een mooie wedstrijd ervan te maken.Wat een afgang voor diegene die de strand het bos of de tuin hebben achtergelaten om hun ajax aan te moedigen, maar op een enkeling na maakte de rest er een puinhoop van. 1-0 tegen een elftal in moeilijkheden maar vandaag waren de sukkels luie gasten voetballwn homaar !!!!!!!!weer een tikkie opzij weer terug wat een vertoning schaam jullie.

Comments are closed.