There are no ads, please add some


‘Ik kijk nooit naar die club uit Eindhoven, kijk alleen Ajax’

0204vandermeyde

Andy van der Meyde stond ooit onder contract bij psv maar speelde nooit een wedstrijd voor de club. Omroep Brabant blikt samen met Andy vooruit op de topper van zondag waarin Andy met een aantal dingen vrij duidelijk is.

‘Zondag is die wedstrijd en dan moet ik wel kijken naar die club uit Eindhoven omdat ze tegen Ajax spelen. Eerlijk gezegd kijk ik nooit naar psv maar alleen maar naar Ajax. Ik heb mijn debuutshirt van Ajax nog en dat is ook het enigste. Spullen van psv heb ik toentertijd allemaal weggegooid. Moet wel eerlijk zeggen dat ik weinig voetbal meer kijk op de tv. Ik heb ook kinderen en een vrouw. Die geven me een schop onder mijn hol als ik te veel voetbal kijk’.

Vijf jaar geleden tekende Andy een contract bij psv maar speelde er nooit een wedstrijd. ‘Ik zie nog dat spandoek voor me. Andy van der Meyde, ongeschikt hing op De Herdgang. Kon ik om lachen hoor, psv kon niemand meer kopen, toen kwamen ze bij mij uit. Ik ben nu fitter dan toen, Dik Trom was ik toen. Ik denk overigens dat psv gaat winnen met 1-0 of 2-1. Laat ze maar kampioen worden, wij willen in Amsterdam niet elk jaar hetzelfde feestje. Een keertje rust is ook leuk’.

Bron: Omroep Brabant

Gerelateerde posts

11 reacties

  1. Velibor

   Ja misschien wel maar winnen van die verschrikkelijke zeikerds is toch wel lekkerder! :))

 1. fjonkman

  Je kan zeggen over Andy wat je wil… Ik heb toch genoten van de tijd dat ie nog bij ons Ajax speelde. Toen was ie lekker bezig! Hij had nooit weg moeten gaan..

 2. Joeguh9

  Had de potentie om nu Zlatan van voorzetjes te voorzien bij PSG of een club van dat niveau. Triest dat zo’n potentiële topper zo met zijn loopbaan is omgegaan!

Reageren is niet mogelijk.