There are no ads, please add some


El Ghazi wil, in tegenstelling tot eerdere berichten, nog geen keuze maken tussen Oranje en Marokko

0108elghazi

Anwar El Ghazi kijkt op Ajax.nl openhartig vooruit naar de topper tegen psv en het tweeluik met Dnipro in de UEFA Europa League. In tegenstelling tot eerdere berichten waarin al gemeld werd dat de aanvaller zijn keuze al gemaakt had voor Marokko geeft El Ghazi aan zich nog niet rijp genoeg te voelen voor de keuze voor een nationale ploeg.

,,Voor mij is het heel simpel: ik vind mezelf nog niet goed genoeg voor de nationale ploeg. Niet voor Marokko en niet voor Nederland. Ik heb de tijd om daar over na te denken. Het speelt dus niet. Pas als dat zover is neem ik een beslissing. Die zal ik dan zelf naar buiten brengen en niemand anders. De afgelopen periode verschenen een paar keer berichten in de media dat ik al wel een keuze zou hebben gemaakt. Onzin. Het leidt tot allerlei reacties en het is op niks gebaseerd. Onrust om niks. Ik moet en wil me op Ajax concentreren, dat is het belangrijkste. Ik wil hier een vaste waarde worden, belangrijk zijn voor de ploeg. Daar gaat het om. Wat er verder komt, zien we dan wel weer.”

El Ghazi ziet de loting tegen Dnjepr: ,,Ik hoopte zelf op een Spaanse club. Of bijvoorbeeld op Everton. Over deze tegenstander weet ik eerlijk gezegd nog niet veel meer dan dat ze donderdag Olympiakos hebben uitgeschakeld. En ik hoorde dat we in Kiev spelen en niet in het stadion van Dnjepr. Maar hoe dan ook; net als gisteren in Warschau zal ook dit een mooie ervaring zijn. Europees voetbal brengt toch iets extra’s met zich mee, dus ik heb er zin in.’ Al spreekt de naam niet zo aan, ik hoop dat de supporters net als tegen Legia voor het thuisduel massaal kaarten kopen. De sfeer bij Ajax – Legia was fantastisch. Die steun hebben we nu natuurlijk weer nodig.”

Ook gaat hij in op de topper van zondag tegen psv: ,,Mijn eerste topper in Eindhoven, daar kijk ik erg naar uit. Ik heb de Klassieker al gehad. Dat was mooi om mee te maken. Deze komende wedstrijd lijkt me ook heel mooi. PSV staat bovenaan en wij willen wat laten zien. Het is gewoon zaak dat we vanaf het begin er vol op gaan.”

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

11 reacties

 1. Mooi

  De laatste weken kan je wel zien en gelukkig ziet hij het zelf ook dat hij de vormniet heeht dat moet je waarderen dat hij nog een lange weg moet gaan maar dat weet hij drommels goed

 2. Velibor

  Tja met Robben nog ff voor je en bij Marokko raak je als je pech hebt in de vergetelheid dus denk er nog maar eens goed over na.

 3. djdion

  Ajaxfanzone ik krijg geen popup meldingen meer boven. aan me tel is hier iets over bekend?

 4. jacq64

  “ik vind mezelf nog niet goed genoeg voor de nationale ploeg. Niet voor Marokko en niet voor Nederland”. Dit zegt heel veel over deze jongen en zegt mij dat hij de absolute top kan halen.

 5. Ajacied1999

  Ik hoop dat hij voor Nederland kiest het is een speler met een hoog rendement.

Reageren is niet mogelijk.