Eriksen: ‘De Boer zou prima passen bij Tottenham’

christian_eriksen

Frank de Boer is enige tijd in beeld geweest om trainer te worden van Tottenham Hotspur maar verkoos een langer verblijf bij Ajax. Als het aan Christian Eriksen ligt dan mag De Boer alsnog de overstap maken naar White Hart Lane. De oud-Ajacied is namelijk lovend over zijn oud-trainer.

‘ Frank de Boer is een verrijking voor iedere ploeg, dat was hij als speler al. De mentaliteit die hij bezit en vooral de ideeën en de uitvoer daarvan past ook zeker hier bij Tottenham waar de druk ook altijd hoog is. Ik heb de berichtgeving toen wel nauwlettend gevolgd in de krant maar er is mij verder niks gevraagd. Ik zou het zeker toejuichen als hij de stap alsnog wil maken maar volgens mij heeft hij het nog goed naar zijn zin bij Ajax’.

Bron: Goal.com

Related posts

18 Comments

  1. Jari86

    Zou toch een beetje gek zijn, aangezien Pochetino het volgens mij best goed doet. Overigens denk ik dat FdB de voorkeur heeft voor Bacelona. Of in ieder geval een grote club met een rijke historie.

    1. Velibor

      Peanuts,als ze de voorhoede verkopen dan staan ze al weer in de plus,kijk das nou het verschil want daar staat het kapitaal op het veld en dan zitten ze hier al weer te wouwen dat ze schuld hebben,wie niet op deze wereld?

  2. f-side64

    dat denk ik niet Eriksen want jou clubje word nooit geen kampioen ondanks al het geld wat de spurs hebben blijft het maar een subtopper.

      1. f-side64

        kursi je ben echt blind 7de plek spurs 44 punten Chelsea nr. 1 60 punten Hoe gaat jou spurs dat in halen is 1 verschil van 16 punten dus de spurs worden echt geen kampioen

        1. -THE BULLDOG-

          Relax kerel…
          Kursi tip up zegt dat je t verkeerd verwoord.
          Je zegt namelijk dat ze nooit geen kampioen worden.
          Nooit geen….snappie?? 😉

Comments are closed.