Basisplaats Tete tegen Twente door ontbreken Van Rhijn

kenny_tete

Kenny Tete begint zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente in de basis als rechtsachter. De Amsterdammer vervangt de geblesseerde Ricardo van Rhijn, liet Frank de Boer vrijdag weten op een persconferentie. ,,Joël Veltman zie ik ook als een optie voor rechtsback, maar Kenny doet het op dit moment goed. Hij zal in eerste instantie starten als rechtsback”, aldus De Boer.

De wedstrijd tegen Twente is het startsein van een drukke periode. Ajax speelt in vijftien dagen vijf wedstrijden. Het wordt puzzelen geblazen voor De Boer, ddie ook Andersen, Sigthorsson en Zimling moet missen tegen Twente. ,,We moeten heel goed inschatten welke jongens alle vijf de wedstrijden kunnen spelen en wie er op bepaalde momenten rust moeten krijgen. Maar ik denk dat we een groep hebben die er klaar voor is.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

21 Comments

        1. creutz1977

          ach wat een jank supporters weer.. goed zo jongetjes steun je eigen spelers maar… doe iedereen een plezier en stap lekker over naar pisvee.. pas jullie mooi als supporter

          1. spellingkontrole

            Volgens mij snappen jullie elkaar niet zo goed.. Ajaciedbrun bedoelde t juist positief voor tete en jij zeikt m af

  1. DennisTheMenace

    Is wel zwaar voor zo’n gozer om op dit moment (Ajax in slechte vorm) te moeten aantreden. Is er wel één met potentie. Succes Kenny!

Comments are closed.