De Boer komt snel met duidelijkheid en lijkt ook volgend seizoen trainer van Ajax

1221excelsior-ajax_deboer

Frank de Boer geeft snel duidelijkheid waar hij volgend seizoen als trainer aan het werk zal zijn. De coach bracht Ajax vier landstitels op rij maar prolongatie lijkt dit seizoen niet te lukken. Het gat met koploper psv is twaalf punten, al kan Ajax dat vanavond tegen AZ terugbrengen naar negen.

‘Natuurlijk loopt het momenteel niet lekker bij Ajax en buitenwacht zal proberen aan je stoelpoten te zagen of een kritische noot kraken. Dat laatste is prima, er zitten ook inhoudelijk goede argumenten bij. Kritiek krijgen is inherent aan het coach zijn van Ajax. In de club wordt gemord over het spel en de resultaten, maar ik ervaar honderd procent steun’.

‘Ik ervaar nog steeds het vertrouwen van mijn spelers en er komen hele mooie dingen aan bij Ajax wat jeugdspelers betreft. Dat is natuurlijk ook een uitdaging voor mij om die weer naar een bepaald niveau te brengen. Veel spelers hebben hun contract verlengd en dat geeft rust. Daarom is het voor mij ook belangrijk om snel duidelijkheid te geven aan Ajax en te zeggen dat ik ook volgend jaar voor de groep sta. Het gaat niet lang meer duren. Dat moment is dichterbij dan je denkt’.

Bron: Het Parool

 

 

Related posts

40 Comments

      1. fafieanie

        frank is de held ja klopt overmars rot lekker op met je oppotten zie je dan niet dat je fout zit door jonge jochies te laten spelen zonder enige spelers met body en kracht. denk nu eens na hulshof neeskens duivebode wouters stam schoenaker steffehagen en al die denen die wel!!!!!!!!!! het elftal konden dragen en dan had je olsen voorin mdt vanenburg kijk dan praat je over een talentvol elftal met kracht en techniek aan frank ligt het niet maar ik vind wel dat hij had moeten eisen dat er kracht bij moest

  1. hubert

    absoluut goede trainer voor Ajax. die daar anders over denkt is daar vrij in maar er word zo snel vergeten toen hij halverwege het seizoen het roer overnam Hoe het verder is gegaan. vier jaar kampioen nu ee n jaar minder en alles word tot aan de grond bekritiseerd wat allemaal niet goed is al moet ik het duizend keer zeggen als we weer goed spelen hebben we honderdduizenden supporters maar gaat het slecht dan is er alleen maar NEGATIEVE kritiek zijn dat nu ajaxieden? voor mij niet zo lang ik leef ben ik vaste en echte supporter van Ajax ik ben 65 en zal dat Tot mijn dood blijven ook in mindere tijden sta ik for ever achter mijn cluppie

    1. suske

      precies! ! ajacied ben je nie even, maar voor je leven!! in goede en mindere goede tijden!!

      1. piet

        na 4 eerste plaatsen en nu 2e vind ik niet slecht je immers niet altijd kampioen worden .
        maar 6 a7 van de 10 kan ik mee leven….

    2. Geroldkohlen

      ik sta voor 1000% achter mijn club!! ook als het slecht gaat! maar er mag zeker kritiek geleverd over het huidige spel wat de laatste tijd niet om aan te zien is!

  2. slm020

    In goede & slechte tijden achter de trainer en ons aller AJAX !! Inderdaad zou het een mooi signaal zijn naar de supporters en de spelers toe !! Hij weet dat er super goede talenten er aan komen !! Hoop alleen dat AJAX wel een paar oudere spelers toevoegd aan de selectie waar heel de selectie wat aan heeft en waar ze bewondering voor hebben !!

  3. Vakje129

    Hij tekent gewoon voor nog 4 titels bij Ajax ,aangezien hij graag bij zijn dochter gaat kijken bij handbal.

  4. creutz1977

    zou een super signaal zijn ook voor de spelers.. Hoop dat je nog lekker jaren bij ajax blijft!!!

  5. Wezep

    Gewoon blijven
    Comp is nog niet voorbij
    Geluk van de lampenkappen blijft ook niet doorgaan
    Zelf blijven winnen.

  6. hubert

    eindelijk een hoop positieve reaktie en ja natuurlijk mag kritiek maar wel graag opbouwend
    niks mis mee en aan al die anderen ga verdorie nu eens echt achter jullie club staan ook al gaat het minder. laat dan zien en horen dat het je club is zoals gezegd ben 65 jaar en altijd echte fan en supporter van ajax en dat zal altijd zo blijven tot mijn dood Ajax for ever

    1. AFCA my World

      Hai ik ben 43 en heb al 38 jaar een seizoenkaart,en ja ik heb ook weleens kritiek en ja ik heb er ook weleens aan gedacht om mijn kaart op te geven,maar toch doe ik het toch maar elke x niet,hou toch van ons cluppie!

  7. Robin

    Hij kan wat mij betreft blijven; mits hij de boel eindelijk weer scherp krijgt en met flair en voldoende inzet laat spelen. Zo niet, vers bloed.

  8. fafieanie

    luister ik naar de radio wat klinkt dat bekend in de oren ajax mist spelers met kracht gasten die een tik uit durf te delen knokkers er staan al zoveel jonge gasten op t veld pfffffffffffff dagobert overmars rot op!!!!!!!!

  9. Cootje Adriaanse

    Als Frank de Boer blijft, is dat goed nieuws maar a.u.b. wel met een versterkte selectie (en niet nóg meer jeugdig talent, maar bikkels).

  10. jojo123

    Geen uitdaging voor fdb. Als het zo gaat dan is volgend jaar alleen maar strijden voor een kampioenschap.

  11. jojo123

    Hoop natuurlijk wel dat ie blijft maar wel met extra versterking in de ad op het middenveld en achterhoede

Comments are closed.