‘Ajax ziet niks in terugkeer Heitinga’

1107heitinga

John Heitinga keert niet terug bij Ajax. De verdediger komt bij zijn huidige club Hertha BSC niet meer in de plannen voor maar een terugkeer naar Amsterdam lijkt uitgesloten, zo weet Valentijn Driessen te melden in VI-TV. Heitinga zou onlangs zijn aangeboden bij Ajax maar daar heeft de club resoluut een streep door gezet. Heitinga begon zijn carriere bij Ajax en kwam via Atletico Madrid, Everton en Fulham bij zijn huidige werkgever terecht waar hij inmiddels een vaste tribuneklant is geworden. Een vertrek uit Berlijn lijkt dan ook een logische stap in de carriere van de 31-jarige verdediger.

Bron: VI

Related posts

31 Comments

 1. Sazzz

  bij Fulham deed ie het anders prima. zeker nu Denswil en Ligeon weg zijn, kunnen we hem best gebruiken.

 2. lrsvdrk

  Ik vind het maar raar, hij had wel mogen komen wat mij betreft!
  Hij kent het spelletje van Ajax en heeft veel ervaring. Contract voor een jaar geven en klaar… Denk dat het nu heel lastig wordt om vandaag nog een verdediger binnen te halen..

 3. heesch@ajax

  Ik vind het te kort door de bocht. Is wel een echte Ajacied. En heeft altijd aangegeven graag terug te komen. Is het niet zo dat heitinga beter presteert in een voetballende ploeg? En is hij minder dan moisander en of vd hoorn.

 4. afcatheone

  zonde man denk dat hij toch wel het ervaring kan brengen dat we missen maar we wachten af misschien komt er nog wat uit de hoge hoed sinkgraven leuke aankoop maar dat is geen ervaring

 5. Gero77

  Vind het jammer dat zo’n kerel niet op z’n minst een jaar mag komen….. Rugzak ervaring….. En ok hij is niet altijd even constant geweest.. Maar onderschat de ” appearance” van de man ook niet….. Er staat wel een Kerel in het veld…. Een soort jaap stam effect…. Als je dat afzet tegen die peachfuzz bekkies van veltman vd hoorn en consorten in de verdediging…..

 6. slm020

  Ik vind ze hadden hem een contract kunnen aanbieden wat ze paar jaar geleden gedaan hadden bij Ryan Babel !! Heitinga had van mij niet vast in de basis hoeven te staan maar hij heeft wel zat ervaring waar die jonkies wat van hadden kunnen leren .

 7. KBouter

  Wat in GODSNAAM moet je met Heitinga, die op het EK 2012 mega door het ijs is gezakt, omdat hij niet durfde door te dekken, wat een must is bij Ajax. Daarbij staat hij Veltman in de weg, Ajax moet een beer van een linker CV halen, voor Moisander.

  Blij dat hij niet komt, twee jaar geleden zou hij ook komen, maar wilde cashen, nu hij overal uitgescheten is, wil hij terug

  1. hubert

   echt waar dit kunnen geen echte supporters van Ajax zijn die menen dat heitinga terug moet. als Ajax dat zou doen dan gaan we echt terug naar af heb al eerder gezegd mensen als de Jong of een top verdediger die ook nog in het systeem van Ajax moet passen zijn onbetaalbaar. Snap dat nou eens een keer. ik vind dat Ajax goed bezig is na de revolutie

  2. Velibor

   Wat ging er wel goed in 2012 dan haha,kom op zeg ze hadden toch 2e helft van deze competitie heitinga kunnen proberen wat ie nog kon en zo en inderdaad als je babel een terugkeer gunt waarom hem niet of spelen er soms belangetjes wat mij trouwens sterk lijkt maar je weet nooit.

  3. toon61

   Veldman in de weg ,die staat zijn eigen al in de weg ,die kan er ook niks van ,waarom heeft johnny dat zoveel jaar in ajax gestaan ,omdat hij er niks van kon .
   Wat ze moeten kopen ,kopen ze niet ,wat een klote beleid ,middenvelders hebben we zat .

 8. Hoekie

  Ik geloof dat ooier ook een prima toe gevoegde waarde had , zowel op het veld als buiten het veld .

  1. KBouter

   Andre Ooijer kun je niet vergelijken met Heitinga in deze situatie, was Ooijer geen gewaardeerde international nog, toen hij bij Ajax terugkeerde?

   Heitinga is overal uitgescheten, en nu hij nergens aan de bak komt, wil hij ineens cashen bij Ajax.

   Net als vd Vaart…nooit meer aan beginnen.

   1. heesch@ajax

    Echt onzin dit kbouter heitinga heeft altijd gezegd dat hij wat terug wil doen voor Ajax. Ken je geschiedenis daarbij ook gezegd dat hij niet op te oude leeftijd terug wil. Beetje zure opvatting van je vind ik.

  2. Velibor

   Zo is dat er moeten gewoon één of twee opa’s bij voor desnoods alleen de sfeer in kleedkamer oid.:))

 9. Toppertje

  Waarom is iedereen die een andere mening heeft geen echte supporter? Wat een onzin. Ik sta ook achter de revolutie. Tegelijkertijd constateer ik wel dat ondanks de 4 landstitels we zeker de laatste 3 jaar steeds meer slechte wedstrijden zien. Kijk nog eens goed hoe die titels tot stand gekomen zijn! Nog zorgelijker, het aantal wedstrijden dat Ajax tegen clubs onder druk staat neemt alleen maar toe. Zelfs ondanks dit feit sta ik achter de lijn om te focussen op jeugd. Dat neemt niet weg dat focus niet verward moet worden met blindheid. Een club als Ajax is het aan zijn stand en supporters verplicht om beter spel te laten zien dan we nu steeds vaker zien. Aan je supporters vragen nog eens 2 a 3 jaar te wachten terwijl er mogelijkheden zijn om gerichte versterkingen te halen vind ik een minachting. En toch blijf ik een Ajax supporter ook al vinden andere “supporters” een afwijkende mening niet des Ajax.

  1. AFCA my World

   Helemaal met je eens,wanneer komt het echte frisse aanvallende spel van Ajax weer terug? Dat je ziet dat de spelers weer plezier in het spelletje hebben,niet bang zijn om een fout te maken,dat mag echt wel een x,en ga er gewoon weer voor! Vechten en af en toe schoffelen zijn ook kwaliteiten maar die zie ik nergens terug! Scheld je medespelers verrot bij een zeer grote blunder en ga er dan met z’n alle weer voor,dit moet en kan beter,en dat niet iedereen het met elkaar eens kan zijn op dit forum is geen probleem maar laat ieder in zijn waarde met zijn eigen mening! En praat er niet over dat het geen echte supporters zijn,dat zijn ze wel maar zien het gewoon anders!!!

 10. quadsboy

  Ervaring dat heeft Ajax nodig op dit moment word de hele tijd geroepen nu hebben ze heitinga en toch moeilijk doen pffff wat wil je eigelijk Ajax je wilt al niet betalen voor spelers

 11. polaroids

  Ajax zoekt toch ervaring. Het lijkt wel matchfixing, alsof Marc heel veel geld krijgt als ze geen kampioen worden. Ajax wil kennelijk geen kampioen worden, zo is Milik ook nog steeds niet vastgelegd….

  1. KBouter

   Ajax heeft tot de zomer de eerste optie om hem vast te leggen, tijd zat dus, maar laat Milik het eerst nog maar eens laten zien, na de bekerwedstrijd in het Olympisch Stadion heeft hij zo gek veel niet meer laten zien.

 12. Bolle Ron

  Aardige gozer die Heitinga maar hij zit niet voor niets op de bank of tribune bij zijn clubs.

  1. Gero77

   Hadden wij in de spits niet een mannetje rondlopen die meer bank vulling was dan wat ander? Kijk eens naar de stats van dat kereltje….. Andere situatie….. ( ik heb het over cvitanich) resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst….

Comments are closed.