Ajax gaat zich toch versterken deze transferperiode

Ajax_letters

Ajax is achter de schermen druk bezig om zich alsnog te versterken in de lopende transferperiode. Vooral het zwakke optreden in de Klassieker schijnt vaart te hebben gezet  in het aantrekken van een versterking. Mister Ajax Sjaak Swart juicht het toe dat directeur voetbalzaken Marc Overmars in samenspraak met de andere directieleden en de rvc zijn portemonnee wil trekken om zich deze transferperiode toch nog te versterken.

Swart ziet een versterking dan ook niet als een falen van het beleid. ‘Je moet het zien als een overbruggingsperiode want er komt een zeer goede lichting aan maar momenteel is dat nog niet genoeg voor het huidige elftal. Het liefst zie ik een sterke verdediger komen want we missen kopkracht. Er moet power en routine in het elftal komen. Met name door de blessures van Klaassen en Veltman blijkt Ajax nog niet in het bezit te zijn van spelers die dat kunnen opvangen. Daar zal de komende dagen dus hopelijk verandering in komen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

52 Comments

  1. rekel23

    Moet zeggen dat dit bericht nu niet opeens vertrouwen geeft dat ze het echt gaan doen. Volgens mij hebben ze al eerder gezegd dat ze met een grote/goede aankoop kwamen en we weten wat er toen gekocht werd in de uitverkoop! Eerst zie en dan geloven maar dat het nodig is, is wel duidelijk. Ik wens Marc veel wijsheid in deze want goedkoop is vaak duurkoop!

  2. hammer5681

    Moet aan het eind periode omdat je dan pas weet wie bij de grote clubs niet aan de bak komt en weg willen. Kan ook nog huren worden.

  3. upto5

    volgens alle geruchten komt Lionel Messi richting Amsterdam. De situatie met Louis Enrique is onthoudbaar geworden in Barcelona. We worden dit jaar weer met 10 vingers in onze ” grote neus” kampioen.

  4. Geroldkohlen

    he he misschien dat marc toch maar een kijkje genomen heeft op dit forum maar wat zijn we weer lekker laat! als hij nu maar niet weer met een type zimling komt, want als hij dat van plan is, kan je beter niks doen. haal a.u.b. nu een goede versterking en van de zomer ook 1 of 2 dan kunnen we frank misschien verleiden voor een zesde kampioenschap! !

  5. slm020

    Afgelopen jaren zeiden ze steeds dat ze een lijstje met namen hadden klaar liggen ! Ben bang dat ze nu nog namen van spelers moeten verzinnen . Of krijgen wij als supporters weer te horen dat ze te duur waren !! Haal nou is 2 killers die het elftal in vuur en vlam zetten !! Techniek hebben we al nu nog is strijd en passie !!

  6. Moosie

    Wat een zeikreactie’s krijg je je zin is het nog niet goed weten jullie wel zeker dat je supporter van Ajax bent en niet gewoon van de plaatselijke zielepietenvereniging

    1. gerrykoos

      helemaal mee eens, wat moeten ze in Eindhoven en Rotterdam wel niet klagen daar gebeurde helemaal niets de afgelopen jaren dus…. be happy en keep the faith!

  7. ToonHJ

    Lijkt een beetje paniekvoetbal. Toch wel goed nieuws, dat weer wel, alhoewel de aankopen vd laatste jaren geef ook weer niet zo veel vertrouwen.
    Ben benieuwd!

  8. NomatterwhatalwaysAjax

    Basis is ….. als we maar kunnen zeiken. Maakt niet uit of er wel of niet iemand komt.

  9. toon61

    Altijd dat gezever an het einde van de trasferdatum ,je word er niet goed van ,als ze wat kopen zal het wel weer niks zijn ,leren ze het dat nooit in amsterdam ,dadelijk komt hij weer we hebben niemand kunnen vinden die iets toevoegt ,andere clubs kunnen het wel ,in amsterdam niet

  10. royajax5

    Ik denk aan een ervaren rot in de verdediging..
    Misschien een Vidic (Ontevreden bij Inter) of Agger?

  11. toon61

    Dat word de komende jaren weer juigen voor psv ,wat wij lopen overal achteraan ,mark is zo snel als dikke strond ,en het boer effect is uitgewerkt naar mijn inziens ,wat een armoe .
    Koop gvd goede voetballers ,iedereen scout alleen ajax scout op de kleuterschool

  12. ricardoafca410apd

    hoe harder ik telkens zeg Marc haal speler hoe lang er het duurt ik hou ne bek dicht en ga het volgen met 100 miljoen kan ome Marc togh wel iets kopen ?

  13. Robin

    Ik denk dat Boris Krapatzykov komt!!! Speelt in het tweede van Lokomotiv Clitorisky en kost maar €469,00….. Klasse Marc!!!!

    1. AFCA my World

      Dat is de Ajax filosofie ja! Veel beloven, weinig tot nix uitgeven, doen je concurrenten in vreugde leven !

  14. Afca787

    Zou Johnny dan toch terug komen. Hij was dit weekeind al in Amsterdam. Is misschien niet de aller beste die een kunnen krijgen maar brengt wel ervaring en wat bluf mee. En kan centraal en rechts achter en cvm spelen als het moet

  15. kluivert

    Dit gebeurd iedere transferperiode, aan het einde komen deze berichten om de fans gerust te stellen, maar concreet goede aankopen doen ho maar

  16. toon61

    ZE kopen de gebroeders nus ,anus en penus ,ik maak er maar een grapje van ,want wat is het toch triest,ze hadden het veel eerder kunnen zien dat ,dat nodig was ,of hebben ze hun bril niet op .

    1. AFCA my World

      Nee hebben een hekel aan geld uitgeven aan zeer goede voetballers voor de supporters,als hun portefeuille maar goed gevuld word hoeven ze verder nix te doen,net als nu dus!

      1. toon61

        Inderdaad ,ze kopen liever kuch ,de witte zakdoekjes moeten weer te voorschijn worden gehaald .De sups laten alles maar gebeuren .

  17. ajacied078

    koop guardado van valancia al is het alleen om die lampjes te zieken! en een paar centrum verdedigers die ergens bij city ofzo op de tribune zitten

    1. toon61

      Dat zou een stunt zijn ,waarom ziet ajax dat niet dat zo,n voetballer beter is dan wat er nu staat ,de lampekappen zien het wel .
      Wedden trouwens dat die wel iets fansoenlijks kopen en ajax niets .

Comments are closed.