VAK 410 heeft geen verhuisplannen richting Zuid 1

1214ajax-utrecht_vak410

VAK 410 laat vandaag op hun eigen website weten dat zij niets voelen voor een eventuele verhuizing van de tweede ring naar Zuid 1. De afgelopen periode deden diverse geruchten de ronde over een eventuele verhuizing van VAK410.

‘Bij ons is hierover niets bekend. Navraag bij Ajax leert dat er op dit moment geen plannen zijn voor een verhuizing van VAK410. VAK410 staat hier heel duidelijk in, wij zien een eventuele verhuizing naar Zuid 1 niet zitten gezien het grote verschil in beleving en idealen’, aldus de online verklaring van VAK 410.

Bron: VAK 410

Related posts

18 Comments

  1. rik2

    Pfaff goed om te lezen. Zit zelf in 428 en geniet van de sfeer in 425(410), had gehoord dat er werd overwogen om 410 naar ons vak te verplaatsen zodat ze recht boven de f-Side zouden zitten en dat wij dan uit ons vak moesten. Hoop dat alles blijft zoals het nu is! ( behalve het voetbal, dat mag wel een heel stuk beter……)

    1. Misterajax

      Ik zou het juist wel mooi vinden als alle ‘harde kernen’ (vak410, F-Side en North Up Alliance) bij elkaar zouden zitten. Geeft een goede sfeer denk ik! Maar ik zou het ook niet leuk vinden om te verhuizen van vak.

  2. VAK410THEBEST

    ik vind dat VAK410 naar de eerste ring moet. Zet de mensen die daar op de wachtlijst staan erbij zodat die allemaal sfeer op de eerste ring met de Fside kunnen maken!

  3. Rickie

    Ik sta al een aantal jaren op de wachtlijst er staan mensen 10 jr op de wachtlijst tot dat iemand dood gaat kun je pas bij vak410 het is gewoon te belachelijk eigenlijk zou er een NIEUW sfeer vak moeten komen….

    1. SPHAFCA

      Hahaha wat een onzin, word elk jaar uitgebereid, heb maar 2 jaar op de wachtlijst gestaan..

  4. djdion

    Jammer maar kan het begrijpen had wel leuk geweest als we een soort muur van fanatieke supporters kunnen bouwen, dan is de wachtlijst ook korter van Vak410

  5. djdion

    Misschien als de stadionspeaker een keertje tijdens de wedstrijd bijv. zegt dat iedereen mee moet zingen met Vak410 dat we een echte heksenketel kunnen maken. Iedereen wordt goed bereikt en dan zou de sfeer nog gekker worden toch ?

  6. AFCA my World

    Goed verspreid over het stadion is toch het beste,dan kan je de andere vakken misschien meekrijgen om de sfeer erin te krijgen en te houden!

    1. Rickie

      Misschien een site oprichten dat we massaal voor het ajax stadion staan met een bord dat we een nieuw sfeer vak willen….alleen hoe kunnen we dat ajax duidelijk maken minimaal 5.000 mensen voor het stadion staat met grote spandoeken wij willen een nieuw sfeer vak wij willen geen 10 jaar wachten. Tot dat er iemand dood gaat. Als vak 410 niet groter wil worden moeten wij er voor zorgen dat we dat sfeer vak krijgen. Met trommels en geen luidsprekers Maby THE NEW SIDE AFCA.

        1. Rickie

          Is het realistisch ? Zouden we het voor elkaar kunnen krijgen een nieuwe side at ajax Amsterdam zou. De f-side de lange wachtrij kunnen door linken aan een nieuwe side ?

          1. djdion

            Er moet dan sws betere communicatie middelen worden gebruikt zodat ook NUA weet wat Vak410 doet zo is het goed verspreid en kunnen de sfeervakken de andere supporters ook aan stoken om mee te zingen etc..

  7. Afca787

    Gewoon 1 groot sfeer vak van 425 tot en met 401. Alle stoeltje uit de vakken zo dat iedereen wel moet staan. En elke wedstrijd los gaan met heel zuid.
    Jammer dat het nooit zo ver zou komen

  8. ajacied078

    geef 410 gewoon een hele zijde. werkt bij nac ook top met vak b en g tegenover elkaar.

Comments are closed.