‘De Boer sluit zomers vertrek bij Ajax niet uit’

0109de_boer_pers_qatar

Frank de Boer sluit niet uit dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is bij Ajax. De trainer geeft toe dat hij klaar is voor een volgende stap in zijn carriere maar laat ook duidelijk weten dat een tussentijds vertrek bij Ajax zeker niet aan de orde is.

‘Het klopt dat ik meerdere malen ben benaderd door onder andere Liverpool en Tottenham Hotspur en dat zijn mooie clubs om voor te werken. Echter verlaat ik Ajax niet zomaar en zeker niet midden in het seizoen. Straks in de zomer laat ik alles open en dient zich een mooie club aan waar ik een goed gevoel bij heb dan valt er zeker te praten. Newcastle United is momenteel ook een van de clubs die interesse toont maar zoals gezegd denk ik daar pas over na als het huidige seizoen ten einde is’, zo laat De Boer weten tegenover The Guardian.

Bron: The Guardian

Related posts

11 Comments

  1. Hoezo

    frank als je dit altijd zegt om ff te horen hoe gelieft je bent, dan bij deze je bent een held. Wel blijven svp

  2. Toppertje

    Bericht heeft geen enkel nieuwswaarde. Als 10 kranten of wat dan ook dezelfde uitspraak citeren kunnen we 10x een bericht plaatsen of gewoon 1x. Ik word er een beetje moe van.

  3. slm020

    Eerst de 5de titel op rij winnen en dsn zien we wel weer 😉 . We hebben heus wel weer een top trainer als opvolger .

  4. Mikeeo079

    off topic, Supportershome vanacht in de fik gegaan, streek van die kut kakkerlakken?!

    1. fafieanie

      mijn eerste gedachten was ook gelijk 010 maar voordat er nog geen bewijzen zijn ook al is t toevallig het weekend tegen 010 kunnen wij hier nog geen uitspraken overdoen het is wel heel toevallig maar oke wacht t even af eerst de 3 punten

    2. sabrina

      Daar dacht ik ook al aan. Maarja eerst even wachten tot er bewijzen zijn of het is aangestoken. Ben allang blij dat er niemand aanwezig was.

  5. Ajacied407

    Hij begon eerst over de nieuwe Sir Alex Ferguson. Die meneer begon niet elke maand te praten over zijn ambitie en dat die het wel ziet zitten om de club te verlaten. Ik gun het je wel, Frank. Maar niet aan de gang blijven over een zomers vertrek.

  6. MijnAjax

    Die journalisten hebben weinig originele vragen. Gevolg is dat het antwoord ook weinig origineel meer is.

  7. Valentino

    Ik zie als bron staan The Guardian en dat zegt mij al genoeg. Zelfde krant die zeker wist dat Odegaard voor Ajax ging kiezen.

Comments are closed.