‘Ajax laat oog vallen op Belgische centrumverdediger Denayer’

0119denayer

Ajax zou belangstelling hebben voor de Belgische centrumverdediger Jason Denayer. De jeugdinternational van Belgie is eigendom van Manchester City en speelt momenteel op huurbasis bij Celtic in Schotland.

Scouts van Ajax hebben Denayer bekeken in een competitieduel van Celtic en zijn met een positief advies teruggekeerd in Amsterdam. De 19-jarige Denayer komt oorspronkelijk uit de jeugdopleiding van Anderlecht en verkaste in 2013 naar Manchester City. Ajax wil Denayer na dit seizoen huren terwijl ook Celtic graag door wil met de verdediger.

Bron: Scottisch Sun

Related posts

56 Comments

  1. JobJobW

    Waarom is elke koop onder de 20 jaar? Koop eens een echte man die er direct staat, een type Moisander (die was ook al wat ouder).

  2. Geroldkohlen

    ik word een beetje moe van al dat huren! gewoon kopen als een speler goed genoeg is. en als het echt moet doe dan een huur constructie zoals bij milik.

  3. Kingerwin

    19 jarige speler huren? Dat doe je toch alleen als je zelf niet kunt opleiden? Kopen of jeugd kans geven!

  4. Misterajax

    Waarom altijd spelers van onder de 20??? En dan ook nog huren! KOOP iemand die er meteen staat en die ERVARING heeft!!!

    1. MijnAjax

      Misschien moet je je eens verdiepen in de huidige filosofie van Ajax? Er zijn keuzes gemaakt op dit terrein en die flikker je niet binnen een paar jaar meteen weer overboord. Je probeert je doel te halen wat je voor ogen hebt.

      1. Misterajax

        Maar jonge jongens van onder de 20 (en dat is een groot deel van de selectie) heeft ervaring nodig en vechtlust! Een type stam, met zo iemand was je een stuk beter voor de dag gekomen tegen Vitesse. En als je weet dat Moisander over een half jaar weg is dan heb je een goede vervanger nodig met ervaring en die zie ik niet, niet in de jeugd en momenteel niet in de selectie. Want vd Hoorn vind ik geen goede vervanger.

        1. MijnAjax

          Van Rhijn en Veltman vallen volgend jaar onder de ervaren krachten. Ook Klaassen en Serero. Boilessen moet ook meer gaan brengen. Heb je het toch al over 5 stuks. V.d. Hoorn loopt dezelfde weg als Blind. Komt er dus echt wel.

          1. Geroldkohlen

            maar veltman speelt ook niet echt de sterren van de hemel en dan druk ik me nog zachtjes uit denk ik. maarbik denk dat hij wel beter in zijn spel komt als hij niet op de man hoeft te verdedigen, dus hij zal iemand naast hem moeten staan dat een type Stam, douglas of oliseh die de beuk er in gooien zodat veltman het opbouwende werk kan gaan doen.

        2. AFCA my World

          Van de Hoorn is een prima vervanger,alleen lopen er veel over hem te zeuren,geef die jongen vertrouwen en je zult het zien,is een topper in de dop!

  5. Geroldkohlen

    als je zo’n speler haalt van onder 20 moet je ook iemand naast hem neer zetten die minstens 26 a 27 jaar is een leider en een bikkel het zelfde geldt voor het middenveld wanneer sinkgraven haalt en je hebt klaassen op het middeveld dan heb je nog een oudere speler nodig om ze te sturen zo word het wel erg jong allemaal.

  6. ajacied078

    leuke discussie weer over ervaring enzo maar waar vind je een vent van 25 26 die ervaring heeft en naar eredivisie wil??? iedereen wil cashen op die leeftijd en niet onervaren broekies opleiden. als een verdediger echt talent heeft komt ie vanzelf boven. bij verthongen heeft het ook gelopen via rkc Waalwijk en het 2de. dus een jonge vent kopen kan toch wel een oplossing zijn. kijk naar de gemiddelde leeftijd van verdediging van fey en psv is ook 22 ofzo.

    1. Misterajax

      Maar die spelers in de verdediging bij de concurrenten zijn bikkels en geven een schop als dat nodig is, dat mis ik bij Ajax

      1. nick-afca95

        Dat is ook iets wat ik mis. Dat meedogenlozen en dat kei harde verdedigen. Maar wat de concurrentie mist zijn verdedigers met voetballende kwaliteit. Dat hebben wij dan wel weer.

        1. MijnAjax

          Concurrenten zijn meer bikkels omdat ……. ze 4 jaar geen kampioen zijn geworden. Dat is eigenlijk de makke bij Ajax. Als we dit jaar geen kampioen worden spelen we volgens jaar een stuk beter omdat ze dan snappen dat je ook een titel kan verliezen. Zit voor een groot deel tussen de oortjes.

          1. Misterajax

            Maar dat je al 4 jaar op rij kampioen bent geworden betekent toch niet dat je rustiger aan kunt gaan doen?

    2. Geroldkohlen

      douglas is uit beeld die wilt weer in beeld komen ,emanuelson wilt terug naar ajax zelfs van der vaart denkt er over na om terug te komen en laten we heitinga niet vergeten, nou dan noem ik er al 4 opbdie zijn de 25 wel gepasseerd en hebben genoeg ervaring om de jonkies bij de hand te nemen, ervaring is nodig voor het juiste balans

  7. Velibor

    Zou niet naast em gaan staan douchen en men zeepje laten vallen met zo’n achternaam haha

  8. Valentino

    Huren met optie tot koop mag ik dan toch hopen. Denk dat hij de keuze wel snel maakt gelet op de succesen van andere Belgische verdedigers bij Ajax.

  9. Mooi

    Ik vindt het paniek beleid en erg slecht voorbereid deze speler had dan allang gescout moeten zijn en niet na een wedstrijd

  10. fafieanie

    als moisander en viergever en hoe heet ie ook alweer die spits maar eerst weg zijn voor de rest kan het alleen maar beter gaan. Dus een paar goede verdedigers.

  11. Daandinho

    Cillessen
    Boilesen – Alex – Walter Samuel – Van Rhijn

    Cambiasso – Klaassen – Andersen

    Kishna – Pantelic – El Ghazi

      1. Daandinho

        Hij zit op de bank bij Basel, zou enorm veel ervaring toevoegen buiten het feit dat hij natuurlijk nog altijd fysiek heel sterk is. Alex was onserieus ;p

  12. nick-afca95

    Leuk zo’n jonge verdediger maar laat maar lekker daar zitten. We hebben van Bruggen die er ook wel aan gaat komen en natuurlijk vd hoorn die ik best lekker vond spelen. Talent zat in de jeugd. Als het echt een groot talent is gewoon halen maar niet van die half bakke talentjes die misschien later wel goed kunnen worden maar nooit de top bereiken.

  13. Young carpo 020

    Heel veel mensen praten raar over vd hoorn maar hij is n prima kerel aardige jongen en kan goed voetballen brede jongen dikke penis en kan geweldig koppen!!!!

  14. stijn020

    Cillisen.
    V rhijn veltman van dijk boilissen

    Zimling
    Klaasen serero

    El ghazi miluk fischer

Comments are closed.