Denswil: ‘Club Brugge voelt zeker niet als een stap terug. Integendeel’

stefano_denswil

Lange tijd leek Stefano Denswil de opvolger van Niklas Moisander bij Ajax te gaan worden, maar Frank de Boer miste het vertrouwen in de zelf opgeleide verdediger. Denswil kreeg daarom te horen dat zijn toekomst niet bij Ajax lag en dat hij per direct transfervrij mocht vertrekken. Zijn zaakwaarnemer, Winnie Haatrecht, handelde snel en de keuze viel op Club Brugge.

Denswil speelde veertien jaar voor Ajax. “Ik heb daar vanzelfsprekend bij stilgestaan, maar met sentiment kom je in het profvoetbalbestaan geen stap verder”, zegt de mandekker. “Ik was natuurlijk het liefst bij Ajax doorgebroken, maar de omstandigheden en vooral de trainersstaf beslisten er anders over. Men moet zich daar kunnen bij neerleggen. Ik ben heel blij bij een gerenommeerde Belgische club een tweede kans te krijgen. Het voelt zeker niet als een stap terug. Integendeel.”

Na eigen zeggen hoefde Denswil over interesse niet

“Ik wil niet opscheppen, maar er was inderdaad serieuze interesse uit de beste voetballanden in Europa: Engeland, Duitsland en Italië”, claimt Denswil op de website van zijn nieuwe werkgever. “Voor mijn portemonnee leek dat inderdaad een interessante optie, maar zo zit ik niet in elkaar. Voor mijn ontwikkeling als jonge voetballer is Club Brugge de juiste keuze.”

Bron: Voetbalzone

Related posts

16 Comments

  1. AFCA my World

    Logisch dat je dat zegt,je kunt je nieuwe club niet afvallen,hoop dat hij een betere mentaliteit krijgt dan dat ie bij Ajax had,misschien gaat hij het dan toch nog redden,maar had en heb mijn twijfels!

  2. Sazzz

    ??, Brugge speelt EL… maar de nationale competitie stelt nog veel minder voor dan die van ons! Tuurlijk is het een stap achteruit. hij had moeten zeggen dat het voor hem zelf een stap vooruit is omdat hij meer speelminuten maakt. Opnieuw lijkt hij meer bezig met looks

  3. snijmeijer

    hier gaat Ajax spijt van krijgen Let maar op..

    ik vind hem beter dan die flapdrol van een veltman

  4. jojo123

    Misschien wel een goede keuze. Anderlecht en Club zijn de beste in België , net als Ajax in deze tobcompetitie, en spelen veelal mee in de Europese competitie. Hopelijk kan hij het daar wel laten zien.

  5. Bolle Ron

    Hoe hersenloos kun je zijn om zoiets te zeggen. Lekker wegblijven en nooitmeer terugkomen.

    1. Ajaxsliedrecht

      Hoezo hersenloos als hij bij club Brugge elke week in de basis staat is het voor hem een stap vooruit en kan hij stappen gaan maken

Comments are closed.