Barcelona niet blij met handelswijze Ajax inzake Onana

0103onana

Technisch directeur Andoni Zubizarreta van FC Barcelona is niet blij met hoe Ajax is omgegaan met de transfer van Andre Onana. Zubizarreta verwijt Ajax vooral een gebrek aan overleg en informatie. Ajax contracteerde de jonge doelman van Barcelona, die in Kameroen is geboren, afgelopen weekend transfervrij.

‘We hebben helemaal niets van ze gehoord. Vervolgens maakt Ajax op haar website bekend dat ze hem hebben vastgelegd. Dat kan volgens de regels. Vanaf 1 januari mochten clubs gesprekken met hem openen, zijn contract liep namelijk deze zomer af. Maar het is weinig respectvol van Ajax richting Barcelona. Ze hadden op zijn minst iets kunnen laten weten’, zo verteld de oud-doelman tegenover het Spaanse El Mundo Deportivo.

Related posts

18 Comments

      1. Toppertje

        Wat is er mis dan? Speler heeft een contract dat afloopt en mocht vanaf januari met clubs praten. Contract gaat pas van de zomer in dus zowel Ajax als speler is helemaal geen verantwoording schuldig aan Barcelona.

  1. aliajax

    Als je eerst in overleg zou zijn gegaan met barca, zou je mooi achter het net gevist hebben

  2. hubert

    tja als je precies hetzelfde doet moet je niet klagen naar andere clubs toe.en als ze hem zo graag wilde houden had en ze die jongen een nieuw contract moeten aanbieden.

  3. AFCA my World

    Ach ze hebben (te) veel belangstelling voor jonge spelers van Ajax, en laten dat ook weten omdat er altijd wel spelers zijn die heel graag naar het “grote” Barca willen, dat noem je beïnvloeden en dat mag dus wel? Lijkt mij ook niet echt netjes,en zo zijn er meer dingen dus ze moeten niet zeuren!!!

  4. Super AFC Ajax

    De grootste hypocrietenclub van Europa! Eerst zeiken naar Real Madrid over transferbedragen en vervolgens hetzelfde doen en na ook nog eens een transferban lopen zeuren over een (correcte) handelswijze van een ander. Daarbij, heeft Barcelona ook vantevoren overleg gepleegd met Onana over het aantrekken van 2 keepers waardoor Onana minder kans krijgt?

  5. Bolle Ron

    Laten bij Barca eerst eens lekker in d spiegel kijken,want ze krijgen niet voor niets die straf van de CAS opgelegd.

  6. KBouter

    Zubizarreta is direct daarna ontslagen bij Barcelona, omdat hij te negatief over Ajax was -))

  7. ricardoafca410apd

    lekker uithuilen en dan weer verder gaan dacht wel dat Ajax en barca onderling goeie relatie hadden maar niks is minder waar blijkt maar weer zo hebben wij ook weer kans om toptalent als keeper in huis te kunnen hebben en zo weer kans op het grootste podium groetjes uit Apeldoorn barca

    1. Indojood

      Het huidige bestuur van Barcelona heeft met iedereen een slechte relatie, ook de eigen achterban. Beetje zoals Ajax in de tijd van Jaakke en vd Boog.

  8. Indojood

    Het huilen was van Zubizarreta. Nu is hij ontslagen. Sowieso wordt Barcelona de laatste jaren (sinds Rossell) slecht bestuurd. Straf van FIFA, ruzie met Guardiola, Cruijff en huilen over Ajax terwijl zij zonder ons niks hadden betekend.

Comments are closed.