De Zeeuw zoekt via LinkedIn naar nieuwe club

demy_de_zeeuw

Demy de Zeeuw lijkt de wanhoop nabij in zijn zoektocht naar een nieuwe club. De Zeeuw leek in aanmerking te komen voor een contract bij NAC Breda maar naar nu blijkt is er in Breda financieel weinig mogelijk waarop De Zeeuw op LinkedIn een open sollicitatie heeft geplaatst.

Ik heb gespeeld voor AZ, Ajax, Spartak Moskou en Anderlecht en tevens heb ik 27 interlands voor het Nederlands elftal gespeeld, ook op het EK en in de halve finale van het WK in Zuid-Afrika, in 2010. Ik ben op zoek naar een club in Europa, in het Midden-Oosten of in de MLS (Verenigde Staten, red.). Het salaris hangt af van de stad, club en het land”, schrijft De Zeeuw op zijn eigen pagina.

 

Related posts

21 Comments

  1. maikel461

    Ben ik de eingste die niet begrijpt waarom je ajax: kampioen van Nederland en Champions League voetbal, verruult voor Spartak Moskou?

      1. bobin

        klopt helemaal zat al naar dat woord te kijken en dacht dat klopt niet maar gelukkig was jij er haha

  2. Deusie

    Koos toen voor de roebels ipv voetbal…jammergenoeg jammerdebammer maar je hebt echt geen reet meer aan die gozer

  3. ajax023

    Haha die kerel is alleen maar uit op geld. geld om zn bedrijfje verder uit te breiden(balr) is totaal niet meer bezig met het leukste spel..voetbal! Zonde

  4. kLASSE20

    triest dit… is ie na die trap tegen zn hoofd ooit nog op niveau geweest?? ik heb hem namelijk niet gevolgd

    1. AFCA my World

      Dat heeft zijn niveau zeker geen goed gedaan,heeft daarna nooit zijn niveau meer kunnen halen,erg jammer was wel fan van hem,nu probeert hij met een open sollicitatie toch nog ergens aan de bak te komen,ben bang voor hem dat dat niet meer gaat lukken,hij had gewoon NAC moeten accepteren tegen minder centjes!

Comments are closed.