De Boer: ‘Wij moeten gewoon zorgen dat we top zijn’

1130ado-ajax_deboer

Ajax ontvangt aankomende zondag FC Utrecht in de Amsterdam Arena en na de 5-0 tegen Willem II en de 4-0 tegen APOEL hoopt Frank de Boer zondag opnieuw te pieken en dicht in het spoor van psv te blijven.

‘Ik wil dominantie zien bij mijn spelers en daarop ook aantrekkelijk voetbal. Wij moeten beseffen dat we nu geen averij meer mogen oplopen en zorgen dat we in de winterstop naast psv staan. Ik zie dat we steeds meer op het punt komen waar wij naartoe willen. Ricardo Kishna is daar een mooi voorbeeld van. Zijn acties zijn nu gekoppeld aan rendement en dat is de doelstelling. FC Utrecht heeft het ons regelmatig lastig gemaakt maar als wij zorgen dat we gewoon top zijn dan verwacht ik een mooie zondagmiddag in de Arena’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

13 Comments

 1. neslopu

  Hoeveel er gescoord word is niet zo belangrijk als we maar winnen!!!! Lijn voortzetten en koppie erbij !!

 2. AFCAoostNL

  Eens fdb als iedereen top is en echt wil moet je het op kwaliteit overtuigt kunnen winnen!

 3. kenzoh

  Je moet iniedergeval met 2 echte flankspelers beginnen dat vind tot nu toe met el ghazi en kishna een succes en beter voor milik

 4. Johan

  We moeten meteen met de juiste instelling hebben, diepte in het spel. Ouderwetse Amsterdamse bluf. Niet zoals vaak dit seizoen in de eerste helft plichtmatig de bal rondspelen.
  Mss debuut Zivkovic?

Comments are closed.