Utrecht krijgt 160 extra kaarten voor duel tegen Ajax in ArenA

ajax-utrecht

FC Utrecht heeft met Ajax en de gemeente Amsterdam een akkoord bereikt over de inzet van twee extra supportersbussen voor FC Utrecht-fans die de uitwedstrijd tegen Ajax aanstaande zondag willen bezoeken, zo melden de Domstedelingen op hun website. Er kunnen daardoor nog eens 160 supporters van FC Utrecht afreizen naar Amsterdam.

“Het stemt FC Utrecht bijzonder tevreden dat het, nadat de 400 tickets die voor haar supporters in eerste instantie beschikbaar waren, dankzij constructief overleg met Ajax en de gemeente Amsterdam, nog eens 160 kaarten tot zijn beschikking heeft gekregen”, zo staat te lezen op fcutrecht.nl.

Bron: fcutrecht.nl

Related posts

7 Comments

 1. Michielafca

  Mooi goede zaak! Kan Utrecht de volgende keer weer besluiten om 160 kaarten minder beschikbaar te stellen voor Ajax-supporters. Ajax blijft elke keer maar strooien met goede bedoelingen, wat op zich helemaal niet verkeerd is, maar de rest van de clubs gaat niet zo om met Ajax-supporters. Er is altijd wat geen bussen, geen treinen of we zijn überhaupt niet welkom omdat we Ajax zijn.

  1. AFCAoostNL

   Heb laatst gelezen dat er juist afspraken gemaakt zijn die wederzijds gelden en krijgen wij ook meer kaarten maar wel rond de 30 euro is het voor ons terwijl zij rond de 20 betalen. En 160 mensen in 2 normale bussen dat past niet denk ik

 2. AFCA my World

  Nu maar hopen dat het daarbij blijft,anders speelt Utreg een thuiswedstrijd! 😉

 3. Bolle Ron

  Dus dan gaan er 560 losers jankend naar huis na het pakslaag dat hun cluppie van Ajax zal krijgen.

Comments are closed.