De Boer: ‘Voor de details moet je bij Overmars zijn’

1911sinkgraven

Ajax heeft al langere tijd interesse in Daley Sinkgraven van SC Heerenveen en heeft afgelopen zomer al een bod uitgebracht op de talentvolle middenvelder. Inmiddels lijkt het er steeds meer op dat Ajax komende winterstop opnieuw zal aankloppen bij Heerenveen voor een transfer naar Amsterdam.

‘Voor meer informatie en details moet je bij Marc Overmars zijn’, laat Frank de Boer weten tegenover De Telegraaf. ‘Ik ben gecharmeerd van Sinkgraven als middenvelder en linksbuiten. De komende maand kan wel eens zorgen voor grote verschillen in de Eredivisie en waarin wij moeten oogsten’, aldus De Boer.

Bron: De Telegraaf

Related posts

23 Comments

 1. ricardoafca410apd

  nou moet je blij mee wezen zon speler pff haal maar van der vaart terug of sneijder

  1. pacotaco

   vd vaart speelt liever degredatie voetbal in duitsland. Dan dat hij bij ajax speelt. Dus nee bedankt. sneider zal nog wel ergens anders zijn zakken vullen

 2. Daviid

  Van der vaart heeft het veel te veel naar zijn zin bij onze buren. En Sneijder zal eerst op een aanbod ingaan van een club in Dubai voordat hij zal overwegen naar Ajax te komen. Allebei niet haalbaar dus…Als je kijk naar het aanbod is Sinkgraven het hoogst haalbare gezien leeftijd en kwaliteit, op onze eigen jeugd na dan..

 3. Misterajax

  Zie liever dat Overmars er nog een paar miljoen bijlegt en een echte versterking haalt. Hij is leuk voor de Eredivisie maar hier ga je volgend jaar niet verder mee komen in de Champions League, als we dat al gaan spelen.

 4. fingers2

  Spelers die “een paar miljoen meer” kosten, willen niet spelen in de eredivisie. De Nederlandse competitie stelt namelijk internationaal niet zo veel meer voor. Kijk maar naar Eto’O. Spelers die dan voor Ajax in aanmerking komen, zijn dan of jong of van mindere kwaliteit. De jonge spelers kun je dan wel kneden naar de wensen van Ajax en laten groeien tot een absolute meerwaarde. Deze jongen is getalenteerd. De interesse is terecht.

  1. Misterajax

   Ik zeg ook niet dat de interesse niet terecht is maar ik denk dat dit een Van der Hoorn aankoop is, iemand die het nu bij een middenmoter in de Eredivisie goed doet maar dat als die in de CL tegen de grotere jongens moet spelen denk ik niet dat hij het redt. Hetzelfde is gebeurd bij Van der Hoorn, deed het redelijk goed bij Utrecht maar voor Ajax is die niet goed genoeg, of Duarte hetzelfde verhaal.

   1. AFCA my World

    Ben het niet helemaal met je eens,ik denk dat van de Hoorn het nog wel gaat redden en dat zal met Sinkgraven ook gebeuren,maar een duarte,zimling Sana en nog wat spelers zijn totaal niet goed genoeg en overbodig die zou je zo snel mogelijk moeten lozen! Ben in ieder geval blij dat Bazoer en Menig nu bij de selectie zitten en hoop ze ook vanavond te zien spelen!

 5. Emilio4Ajax

  Zie dr wel iets in… Sinkgraven en Fischer op links, Klaassen op de “Blind” positie, Ødegaard op 10, Schöne en El Gazhi op rechts, Millik op 9…;))

  1. Misterajax

   En dan nog hopen dat Sinkgraven en ødegaard komen, en dat als ze bij elkaar zijn ze niet meteen bij de eerste beste club die veel salaris bied we gaan…

 6. DennisTheMenace

  Hoop wel dat ze niet dezelfde fout maken als de “Zivkovic aankoop”. In de winterstop kopen, en lekker zijn seizoen laten afmaken bij Heerenveen.

 7. Bastoflex

  Wat zou fdb bedoelen met grote verschillen in de eredivisie? hoe zien jullie dat voor je?

  1. AFCA my World

   Er worden in de volgende transferperiode nog al wat wisselingen verwacht,Feyenoord een spits en verdediger Twente zoekt nog een verdediger,en PSV nog een middenvelder en zo willen nog heel wat clubs hun team versterken dus er zou weleens een grote roulette kunnen plaatsvinden, ik denk dat de boer daarop doelt!

 8. Emilio4Ajax

  Eerlijk gezegd denk ik dat het beter voor Sinkgraven en Ødegaard dat ze een kontrakt tekenen bij Ajax maar nog een jaar bij hun club blijven, zodat ze veel kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen in de eigen omgeving….;)))

 9. Jari1995

  Als we hem nu willen betaal je de volle mep. Dat is hij sowieso niet waard. Had je al eerder moeten halen.

 10. Pietje keiser

  Waarom Veltman wel alle vertrouwen geven en elke week spelen, terwijl van der Hoorn in het begin van het seizoen goed heeft gedaan. Laat van der Hoorn een paar weken staan en je zou zien dat hij beter is als Veltman.

Comments are closed.