Zivkovic: ‘Hoop dat elk Jupiler League doelpunt mijn laatste is’

1124jongajax-nec_zivkovic

Richairo Zivkovic speelt momenteel nog steeds zijn wedstrijden in Jong Ajax en lijkt zich steeds beter aan te passen aan het systeem van Ajax. Waar de spits vorig seizoen nog tien keer scoorde voor FC Groningen in de Eredivisie, staat de teller bij Zivkovic nu op elf treffers voor Jong Ajax. Ook maandagavond scoorde Zivkovic weer twee doelpunten in het thuisduel tegen VVV Venlo.

‘Ik ben niet echt bezig met de topscorerslijst want als spits sta je in het veld om doelpunten te scoren. Ik moet eerlijk zeggen dat lekker loopt de laatste tijd en voel mij prima bij Ajax. Toch hoop ik echt dat ik elk doelpunt wat ik scoor in de Jupiler League een keer mijn laatste zal zijn want mijn doel is het eerste elftal halen en daar werk ik ontzettend hard voor’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

  1. frank is baas

   ja hij mort eerst nog volwassener worden weg gestuurd worden bij jong nl wtf man……

  1. ajacied078

   hij moet eerst een kerel worden ja. om kunnen gaan met tegenslag en normaal gedrag buiten het veld. anders haalt frankie em niet naar 1. al doet de hele situatie me aan iemand denken die ook zo begon bij ajax.. zlatan!

   1. Veltman

    …met als grote verschil dat je bij Zlatan al bij zijn eerste balaanname kon zien dat hij twee klassen beter was dan de rest… 🙂

 1. gianni_ajax

  Ik denk wel dat hij er klaar voor is, en proberen kan zowiezo nooit kwaad. Al is ’t maar 1 wedstrijd om te testen

 2. Brum

  ik heb t idee dat zivkovic in de toekomst een zieke duo wordt met millik net als de oude tijd KJ huntelaar met suarez

 3. Brum

  ik heb t idee dat zivkovic in de toekomst een zieke duo wordt met millik net als de oude tijd KJ huntelaar met suarez

Comments are closed.