Blanc: ‘Ajax speelde veel beter voetbal maar miste efficiëntie’

1125psg-ajax_zlatan

Laurent Blanc, trainer van Paris Saint-Germain, is lovend over de manier waarop Ajax de Franse tegenstander probeerde te bestrijden en dat vooral deed met goed voetbal in het Parc des Princes. Dat zijn team uiteindelijk toch won verbaasde de trainer niet.

‘Wij speelden tegen een team dat veel beter voetbalde en telkens op combinatie’s ons te snel af was. Ik heb daarvan genoten maar aan de andere kant weet ik ook dat wij dodelijk kunnen zijn met spelers als Zlatan en Cavani. Ajax had wat voetbal betreft kunnen winnen maar de efficiëntie ontbrak’. Ook PSG-speler David Luiz was vol lof. ‘Ajax heeft een fantastisch team en ze spelen altijd volgens de eigen filosofie. Met de vele talentvolle spelers is Ajax een genot om naar te kijken en ze kwamen hier heel goed voor de dag’.

Bron: UEFA

Related posts

18 Comments

  1. f-side64

   klopt buitenspel geval geen kaart voor vd wiel zlatan en sirigu maar de boer heeft ook gefaald door zimling in te brengen ipv el ghazi.

    1. f-side64

     yeah right klaassen lichte overtredinggeel vd wiel en zlatan gore overtreding nx sirigu hands buiten de 16 ook nx dus gau je zit fout met je opmerking.

 1. lezerG

  Altijd is iedereen lovend: goede opleiding, mooi spel, wat een talent, we waren beter.
  Twee punten in de CL.
  Dat telt vooral.

  1. LevenslangAjaxfan

   Het begint bij goede opleiding, mooi spel, en talent ….. Rest volgt daarna ook alleen niet allemaal tegelijk.

 2. afca wsp

  Spelen best goed. Maar verschil tussen top clubs/oliesjeiks en hoge schulden spelen de grootste rol. CR7 Messi etc zie ik voorlopig niet naar ajax komen. Dus hopen op een goede lichting met de jeugd.. En dat we een goed salaris kunnen betalen zodat ze langer willen blijven.

  1. AFCA my World

   Niet alleen kunnen betalen maar ook willen,maar dat wil mark niet want dan word zijn matras zo dun! 😉

 3. PvL020

  Snap ik F-Side 64. En ik snap ook dat we uit spelen en dat het dan nog moeilijker wordt met de scheids. Helaas zien we als wij thuis spelen hetzelfde de scheids beschermd de grote clubs. Maar de goede lof en het apel dat we laten zien moeten we echt zelf meer uithalen. Scheidsrechters gaan ons niet helpen eerder tegenwerken. Dat is het nu eenmaal met de UEFA maffia

 4. mano

  We hebben “gewoon” en spits nodig die er wel een hoop inprikt. milik is beter dan sigtorson maar voor de cl is ook hij (nog) te licht.

 5. LevenslangAjaxfan

  Ook bij dit topic: we hadden gewoon moeten winnen. Dit verlies is gewoon onze eigen schuld. Zelfs met een scheids die misschien hier en daar een andere beslissing had kunnen nemen hadden we gewoon moeten winnen. Simpel, daar had geen scheids wat tegen kunnen doen.

  1. f-side64

   jawel vd wiel zlaten hadden echt rood verdiend 1 honderd procent buiten spel geval en sirigu had ook 1 kaart moeten krijgen ajax de vrije trap

   1. LevenslangAjaxfan

    Het was dus echt geen buitenspel en nogmaals ook Onder rode kaarten had Ajax gewoon moeten winnen.

Comments are closed.