Schöne uit voorzorg gewisseld

Lasse Schöne keerde afgelopen week met knieklachten terug bij Ajax waardoor hij ook de interland van Denemarken moest laten schieten. Toch stond de Deen zaterdagavond in de basis maar werd hij in de tweede helft uit voorzorg toch gewisseld.

‘Ik heb Lasse gewisseld voor Kishna omdat we tegen tien man stonden te spelen en dan kun je met een echte linksbuiten spelen. Natuurlijk speelt zijn blessure ook mee want ondank dat hij kon starten kreeg hij in de tweede helft toch weer iets last. We zullen bekijken of hij komende week inzetbaar is tegen Paris Saint-Germain’, aldus De Boer.

Bron: Fox Sports

Related posts

16 Comments

 1. Deusie

  Was niet sterk, draaide voortdurend de verkeerde kant op en zorgde niet voor de gewenste aanvoer voor Milik

 2. tijmen020

  Als Kishna de corner nam of in balbezit kwam, ging je meteen op het puntje van je stoeltje zitten. Dat had ik gister bij schone niet

 3. Gert Ajax

  Kishna maakte gisteren een betere indruk dan Schone alleen jammer van die onnodige gele kaart.

    1. Ruubruub

     Hmm, Serero doet het vrij goed vind ik en met Schøne, Andersen en Klaassen heb je geen verdedigende middenvelder. Schøne als buitenspeler of roteren met middenvelders zou ik zeggen. Laten we ook niet doen alsof Kishna na 15 goede minuten weer in topvorm is (al hoop ik het natuurlijk wel).

     1. tothefuture

      Persoonlijk vind ik Serero een speler van grote klasse die nog onvoldoende wordt begrepen door zijn medespelers. Net zoals bij Andersen.

 4. Nielsz.AFCA

  Vind ik ook zoiets eh ; tegen urk speelde kishna slecht en werd ie afgekraakt dat hij niet eens op het niveau van amateurs kon .
  Nu valt hij een keer goed in en dan moet hij ineens gelijk basis…

 5. tothefuture

  Nu maar hopen dat Kishna nu niet weer eerst weken gaat genieten van zijn panna en doelpunt. Nu graag gewoon doorzetten. Voortaan shirt aanhouden aub, wordt anders straks wel heel slordige, lullige en domme schorsing.

 6. tothefuture

  Sorry, het kan snel gaan. Zo ben je gevierd en onmisbaar en zo ben je rijp voor het groot vuil. Sigi kan er over meepraten en zelfs Frank krijgt regelmatig zijn portie. Zelf kijk ik toch liever naar een langere periode.

 7. Deusie

  Duidelijk…laten ze dan van de technische staff iedereen op de plek spelen waar ie thuishoort, dan komen ze er vast achter dat ze centraal achterin nog steeds een redelijk groot probleem hebben zoals ze dat nu steeds neerzetten.
  En wat mij betreft mag er een ‘grote naam’ qua voetballend vermogen op het middenveld aangeschaft worden, zeker wanneer Schöne niet bijtekent…

  1. tothefuture

   Dit gebeurd gewoon bij een jong team. Pieken en dalen. Pieken vaker in DE wedstrijden. Daar is nu eenmaal voor gekozen. Het moet straks, lees over 1 – 1 1/2 jaar beter zijn. Kijk eens naar de gemiddelde leeftijd. Veltman heeft ook nog eens een klote periode bij het Nederland elftal achter de rug. Daar baalt hij zelf het meest van. Verder is het juist goed als spelers om verschillende plekken kunnen spelen. Ontwikkelingen van nu zijn heel normaal. De diverse contractverlengingen geven hoop op een langere zelfde samenstelling van het team. Voor mijn zijn ze op de goede weg. Misschien een keer geen kampioen, so be it, maar zelfs die komt wel weer binnen denk ik zo.

Comments are closed.