Gametalk Ajax – FC Barcelona: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Vanavond om 20:45 uur speelt Ajax de Champions League thuiswedstrijd tegen FC Barcelona. Om nog kans te maken op overwintering in het miljoenenbal zal Ajax deze wedstrijd moeten winnen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1105henkveen ajax-barca


Related posts

8 Comments

  1. Robin

   Serieus? Tegen 11 van Dordrecht het verschil niet kunnen maken en nu tegen Suarez, Messi en Neymar? Ik hoop dat jij gelijk krijgt maar ik denk gewoon een keiharde afstraffing. Zeker wanneer Frank zich weer eens niet gaat aanpassen aan de tegenstander…. Ach ja, het is Barcelona maar….

   1. ajacied078

    ach ja het sterren team uit mn woonplaats is altijd lastig haha 😉 hoop idd dat frankie wat aanpassing doet omdat het barcelona is. daarom zeg ik ook durven te voetballen anders ben je bij voorbaat kansloos tegen fc suarez

 1. johnie stalker

  Fuck. Ik zit niet op Twitter. Kan ik niet meedoen met die prijsvraag. Ik lijd een zwaar leven 🙁

Comments are closed.