Column: Kolbeinn ‘The Iceman’

Het is u vast niet ontgaan. Na een ‘absentie’ van enkele weken dook er zaterdagavond ineens weer een oude bekende op in het Rat Verlegh Stadion. Wekelijks hoorde ik het gemopper van de doorgewinterde supporters aan. Eigenlijk konden we het niet langer aanzien, het gestuntel op positie negen in ons aller Ajax. Maar afgelopen zaterdag was hij er weer. The Iceman scoorde drie keer en alles lijkt weer in kannen en kruiken want laten we eerlijk zijn, Frank heeft altijd gelijk. Voor de trainer van Ajax is dat de stelregel. Regel één is dat ik altijd gelijk heb. Mocht ik geen gelijk hebben dan gaat regel twee in werking en die is gelijk aan regel één.

Menig voetbalkenner kreeg de afgelopen maanden kromme tenen van het geknoei van ‘The Iceman’. Op de vraag of er geen betere spits aanwezig is in de jeugdopleiding kunnen we kort en………………………….

Lees verder op: Wijzijnajaxamsterdam.nl

Related posts