Menig over debuut: ‘Dit is het moment waarop je wacht’ (Incl. video)

Ajax liep in het bekerduel gisteravond over stadsgenoot hoofdklasser JOS Watergrtaafsmeer heen. Queensy Menig maakte zijn debuut in Ajax1 als invaller voor Davy Klaassen. Zoals zoveel debutanten bij Ajax luisterde hij zijn debuut op met een doelpunt. Illustere namen als Johan Cruijff, Marco van Basten en Patrick Kluivert wisten ook allemaal te scoren tijdens hun debuutwedstrijd.

“Ik ben hartstikke blij dat ik mijn debuut heb mogen maken. Dat is waar je naartoe werkt, al die jaren. Ik speel al acht jaar bij Ajax en dan is dit het moment waar je op wacht. Ik probeerde gewoon onbevangen te spelen. Dat we dan met 9-0 winnen en dat ik scoor, is alleen maar mooi. Dit smaakt naar meer. Ik geniet van elke seconde, elke minuut die ik mag spelen en trainen. Als het in het tweede is, is dat ook geen straf”, ”, aldus Menig na afloop tegenover Ajax TV.

‘Als ik eerlijk ben was ik best wel nerveus. Nou ja nerveus, iets zenuwachtiger dan normaal, maar het was nog wel gezonde spanning. Ik genoot gewoon van m’n debuut en dat ik dan scoor, dat is alleen maar mooi. Ik heb goed gekeken naar Ricardo Kishna en Jairo Riedewald’, zo verteld hij verder tegenover AT5.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website: www.AjaxFanzone.NL

Bron: AT5

Related posts