El Ghazi toegezongen op bijzondere manier: ‘Dat is een hele eer voor mij’

Anwar El Ghazi was zaterdag in de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo belangrijk met een assist. De smaakmaker van de Amsterdammers werd door de fans toegezongen op de manier die vroeger werd gebruikt voor Jari Litmanen. El Ghazi hoorde het niet, maar vindt het een hele eer.

“Dat is een hele eer voor mij, het publiek is ook fantastisch”, geeft de vleugelspeler te kennen aan AT5. Desondanks vond El Ghazi, die niet helemaal topfit was, zijn ploeg niet goed spelen tegen Heracles Almelo. Ook is hij kritisch over zijn eigen spel. “Dat vind ik wel weer jammer, ondanks die assist.”

Arek Milik was zaterdagavond de grote man bij Ajax. De Pool scoorde in de eerste minuut van de wedstrijd en was ook in de blessuretijd van de eerste helft trefzeker. De bezoekers kwamen diep in de tweede helft nog tot de aansluitingstreffer, maar Ajax hield de drie punten in de Amsterdam ArenA.

Tekst: Voetbalzone

Related posts