Overmars: ‘Er gebeurt de hele maand niks, tot de laatste week’

Als Ajax nog inkomende of uitgaande transfers wil doen, heeft het nog een paar dagen de tijd. Directeur voetbalzaken Marc Overmars verblijdde Frank de Boer deze zomer reeds met Arek Milik, Richairo Zivkovic en Nick Viergever en deed ook een poging Samuel Eto’o aan te trekken: dat laatste lukte niet. Qua verkopen bleef het rustig in Amsterdam en gingen alleen Siem de Jong en Jody Lukoki de deur uit bij Ajax.

Daley Blind houdt men het liefst aan boord: eerder al zei Overmars dat alleen de absolute hoofdprijs bespreekbaar zou zijn en dat Ajax geen afscheid wil nemen van de verdedigende middenvelder. Donderdag sprak Overmars echter over ‘rare dagen’ in een interview met de NOS. “Er gebeurt de hele maand niks, tot de laatste week. Het zou zo kunnen dat er morgen wat gebeurt”, zei hij, wijzend richting vrijdag.

Of hij daarmee doelde op ontwikkelingen rondom Blind werd niet duidelijk. Wel gaf Overmars aan dat Ajax op dit moment een sterk team heeft staan. “Ik denk zelfs beter dan de laatste jaren. Ons doel is eigenlijk om het team een beetje bij elkaar te houden. Dus wij willen Daley ook helemaal niet kwijt. Dan zijn we geslaagd in ons doel.”

Related posts