Ajax C1 pakt Supercup na 4-0 zege op feyenoord C1

Kampioen Ajax C1 heeft zaterdag op de Supercup gewonnen. In een goede wedstrijd wist het team van trainer Brian Tevreden bekerwinnaar feyenoord met 4-0 te verslaan dankzij doelpunten van Juan Familio-Castillo (2), Daishawn Redan en invaller Deonell Jamie.

Hiermee behaalde Ajax C1 de eerste prijs van het seizoen. Coach Tevreden sprak van een verdiende zege: ,,Over de gehele wedstrijd gezien was het zeker verdiend. We hadden in de eerste helft het betere veldspel, de opbouw van achteruit was ook beter verzorgd. In de laatste fase waren we misschien wat slordig, maar vergeleken met de tegenstander waren we absoluut beter. In de tweede helft raakten we wat vermoeid, maar het is ook pas onze eerste wedstrijd. Al met al een terechte overwinning en een mooie start van het seizoen.”

Opstelling Ajax C1: Terence Meuwese, Sergino Dest (65. Thomas Rier), Sven Botman, Jurgen Ellenkamp, Magid Suleiman (63. Millen Baars), Kees de Boer, Eros Maddy (36. Deonell Jamie), Juan Familio-Castillo, Daishawn Redan, Quincy Nkansah (58. Richonell Margaret), Giovanni de la Vega (36. Vasco Lo-Ning Hing)

Related posts