Fortuna Sittard hekelt deelname Jong Ajax in Jupiler League

Fortuna Sittard ging afgelopen weekeinde onderuit tegen Jong Ajax en de stadionspeaker liet zich na afloop van het duel lichtelijk geïrriteerd uit. De werknemer van de Sittardse club baalt van het feit dat de beloftenelftallen van Ajax, FC Twente en PSV aan de Jupiler League deelnemen.

Na afloop van het duel zei de stadionspeaker het volgende: “Ik wil u graag uitnodigen voor het komende thuisduel tegen Telstar, een echte tegenstander uit de Jupiler League.” Jong Ajax was uiteindelijk met 0-2 te sterk voor Fortuna Sittard.

De clubs uit de Jupiler League hebben al vaker aangegeven dat ze het niet eerlijk vinden dat er elke week andere spelers mee doen. Tegen Fortuna Sittard deden Jöel Veltman, Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil, Lerin Duarte en Richairo Zivkovic mee.

Tekst: Soccernews

Related posts