Eto’o laat Ajax nog langer wachten en houdt alle opties open

Ajax zal nog moeten wachten tot er duidelijkheid komt van Samuel Eto’o en mogelijk duurt dit tot vlak voor het sluiten van de transferperiode. De spits wil namelijk alle opties open houden.

Dit heeft Ajax-watcher Simon Zwartkruis verteld bij Voetbal International. Afgelopen weekend sprak technisch directeur Marc Overmars opnieuw met het management van de spits. Zelf laat de voormalig speler van onder meer Chelsea, Internazionale en FC Barcelona zich nog niet zien.

De spits uit Kameroen zou dit weekend een besluit nemen, maar ook vandaag is er nog geen witte rook. De verwachting is nu dat Eto’o alle opties open zal houden. Het probleem voor de spits is dat hij bij de andere clubs waar hij in beeld is niet de eerste keus zal zijn.

Tekst: Soccernews

Related posts