Blind zeer lovend over ploeggenoot: ‘Hij werkt hard, is snel en kan scoren’

Ajax versloeg AZ zondagmiddag met 1-3 en de derde treffer werd gemaakt door Anwar El Ghazi. De aanvaller debuteerde vorige week in de Eredivisie met een puntgave assist op Lasse Schöne en maakte tegen AZ zijn eerste treffer in de Nederlandse competitie.

Teamgenoot Daley Blind heeft ook kennis gemaakt met El Ghazi en is enorm te spreken over het nieuwe talent van Ajax. “El Ghazi doet ontzettend zijn best op de training. Hij werkt hard, is snel, sterk, er gaat continu dreiging vanuit en hij kan een goal maken.”

De aanvaller kreeg overigens in de slotfase van de wedstrijd een flinke schop te verduren. El Ghazi daagde zijn directe tegenstander uit met enkele overstapjes. Trainer Frank De Boer zou El Ghazi naderhand op het matje geroepen hebben. “Hij zei tegen me dat het goed was dat ik een schop kreeg”, aldus het negentienjarige talent van Ajax.

Tekst: Soccernews

Related posts