Pieëte versterking voor Ajax Vrouwen

Marlous Pieëte tekende vrijdagochtend een contract dat haar komend seizoen aan de Ajax Vrouwen verbindt. De 24-jarige aanvalster verruilt na zeven seizoenen FC Twente voor Ajax.

Pieëte is een bekende naam in het vrouwenvoetbal. ,,Zij is een speelster uit de A-categorie”, bestempelde trainer Ed Engelkes zijn nieuwste – en na Loïs Oudemast tweede – aanwinst voor komend seizoen. ,,Haar ervaring kan ons helpen de stap naar de top te zetten.”

Die rol ziet Pieëte ook voor zichzelf weggelegd. ,,Ik heb er na lang nadenken voor gekozen in Nederland te blijven, maar was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Dan is Ajax eigenlijk de enige keuze die interessant was. Ik ben drie keer landskampioen met FC Twente geweest. Het zou mooi zijn om dat in mijn eerste seizoen bij Ajax weer te worden.”

Tekst: Ajax.nl

Related posts