‘Avontuur Alderweireld bij Atlético Madrid wellicht na één seizoen voorbij’

Het avontuur van Toby Alderweireld bij Atlético Madrid lijkt na één seizoen alweer voorbij. De centrale verdediger staat namelijk in de belangstelling van Tottenham Hotspur. De club zou concreet geïnteresseerd zijn in de mandekker.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino is voorstander van de komst van Alderweireld, die zelf ook geen trek heeft in een nieuw seizoen vol onzekerheden en graag continuïteit wil. Atlético verleent echter alleen medewerking als Godín of Miranda in de zomer niet van de hand wordt gedaan én de transfersom aan de verwachtingen voldoet. Atlético betaalde een jaar geleden immers zeven miljoen euro aan Ajax. Alderweireld heeft in het Vicente Calderón nog een contract voor drie seizoenen.

Tekst: o.a Voetbalzone

Related posts