‘Gravenberch keert terug naar Ajax; Castillion transfervrij’

Danzell Gravenberch hoeft niet te rekenen op een langer verblijf bij NEC. Nu de Nijmeegse club is gedegradeerd naar de Jupiler League, moet de bezem door de selectie. De Ajax-huurling keert zodoende terug naar Amsterdam. Een andere huurling van Ajax is deze zomer transfervrij, zo meldt De Gelderlander.

Het gaat om Geoffrey Castillion. De spits zag dat Ajax vorig jaar een optie in zijn contract lichtte waardoor hij nog één jaar extra aan de club verbonden was. Ajax hoopte misschien op een transfervergoeding, maar ondanks interesse kwam de aanvaller niet weg. Na een half seizoen bij Jong Ajax, nam NEC hem in de winterstop op huurbasis over. In Nijmegen kwam Castillion tot zeven wedstrijden en twee doelpunten.

Gravenberch werd ook in de winterstop verhuurd aan de Eredivisionist. Na wat blessureleed vocht hij zich in de basis, maar ook Gravenberch kon degradatie niet voorkomen. De verdediger annex middenvelder heeft bij Ajax nog een contract tot 2015. Bij NEC kwam hij uiteindelijk tot zes duels, waarin hij niet scoorde.

Tekst: AjaxShowtime

Related posts