Ajax start voorbereiding op 23 juni

Ajax start de voorbereiding op het seizoen 2014/2015 op 23 juni in Amsterdam. De landskampioen zal zich de eerste week op eigen grond prepareren en oefent op 28 juni tegen SDC Putten.

In de tweede week vertrekt Ajax naar Oostenrijk alwaar ook wordt geoefend. De tegenstander is op dit moment nog niet bekend. Nadat de Amsterdammers in de derde week van de voorbereiding weer op de Toekomst aan de vorm werken, staat in de vierde week het traditionele trainingskamp in De Lutte op het schema.

Net zoals vorig jaar is het de bedoeling dat Ajax ook deze voorbereiding weer probeert twee wedstrijden op een dag te plannen, zodat een groep van ruim twintig spelers min of meer dezelfde intensiteit van trainingsopbouw werken. Ajax zal in de voorbereiding in elk geval elk weekeinde een oefenwedstrijd spelen.

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen wordt op 3 augustus een replay van de bekerfinale. In de seizoensopening om de Johan Cruijff Schaal staat Ajax als landskampioen tegenover bekerwinnaar PEC Zwolle.

Tekst: Ajax.nl

Related posts