‘Ajax zet vol in op komst van Kroatisch talent’

Nu dat Ajax zich volgens De Telegraaf op huurbasis versterkt heeft met Arkadiusz Milik, is de club nog niet van plan om de transfermarkt achter zich te laten. De directeur voetbalzaken bij Ajax wil namelijk vol gaan voor Robert Muric. Dat meldt de ochtendkrant maandag.

Het achttienjarig Kroatisch talent zou zijn ja-woord al hebben gegeven aan de Amsterdammers, maar rond is de komst van de jongeling nog niet. Het felbegeerde talent zal namelijk eerst in zijn vaderland Kroatië nog met een aantal partijen moeten spreken.

Momenteel speelt de buitenspeler nog bij Dinamo Zagreb. Als het aan Ajax ligt, zal dat echter snel veranderen. De landskampioen van Nederland is bereid om de speler een contract voor vier jaar aan te bieden.

Tekst: Soccernews

Related posts