‘Juventus wil Eriksen alweer losweken bij Tottenham: Bod van 18 miljoen’

Christian Eriksen is de laatste weken tot dé smaakmaker van Tottenham Hotspur uitgegroeid. De spelmaker strooit met assists en was in de laatste negen officiële duels goed voor zes doelpunten. Volgens Ekstra Bladet is de belangstelling van Juventus voor de 22-jarige Deens international meer dan serieus te noemen en kan Tottenham een formeel bod tegemoet zien.

Eriksen speelde met Ajax in de Champions League, maar in dienst van Tottenham moest hij in deze voetbaljaargang genoegen nemen met deelname aan de Europa League. Het op een na belangrijkste Europese clubtoernooi lijkt ook nu weer het hoogst haalbare voor de Londenaren en daar baalt Eriksen van. De spelmaker was in 22 Premier League-duels goed voor 7 doelpunten en 8 assists.

Eriksen kwam vorig jaar zomer voor maximaal 13,5 miljoen euro over van Ajax en Juventus denkt dat een bod van 18 miljoen euro afdoende is om Eriksen los te weken. Daar denkt de Londense club ongetwijfeld anders over, ook al begrijpt men dat de Deen op Champions League-voetbal aast. De club uit Turijn is al zeker van deelname aan dat toernooi en hoopt spoedig de landstitel te prolongeren.

Tekst: Voetbalzone

Related posts